JOULUKALENTERI-ARVONNAT 2022

Valion joulukuussa 2022 Instagram -tilillään järjestämien joulukalenteri -arvontojen säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Valio Oy. Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 1.12.2022 ja päättyy 19.12.2022.

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Pikkujoulut: 3.-6.12. Kilpailuun voi osallistua 3.-6.12.2022 Instagramissa kommentoimalla @valiofi -tilillä julkaistua kalenteriluukkua 3 kilpailun sääntöjen mukaisella kommentilla. Kampanjassa arvotaan yksi voittaja kaikkien osallistuneiden kesken.

Herkuttelu: 7.-11.12. Kilpailuun voi osallistua 7.-11.12.2022 Instagramissa kommentoimalla @valiofi -tilillä julkaistua kalenteriluukkua 7 kilpailun sääntöjen mukaisella kommentilla. Kampanjassa arvotaan yksi voittaja kaikkien osallistuneiden kesken.

Yhdessä pöydässä: 12.-15.12. Kilpailuun voi osallistua 12.-15.12.2022 Instagramissa kommentoimalla @valiofi -tilillä julkaistua kalenteriluukkua 12 kilpailun sääntöjen mukaisella kommentilla. Kampanjassa arvotaan yksi voittaja kaikkien osallistuneiden kesken.

Joulupöytään: 16.-18.12. Kilpailuun voi osallistua 16.-18.12.2022 Instagramissa kommentoimalla @valiofi -tilillä julkaistua kalenteriluukkua 16 kilpailun sääntöjen mukaisella kommentilla. Kampanjassa arvotaan yksi voittaja kaikkien osallistuneiden kesken.

4. Palkinnot

Pikkujoulut: Valio arpoo kaikkien osallistujien kesken ainekset seuraaviin resepteihin: helppo lohipiirakka, kanelicrostinit ja tahmeat piparikierteet. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin kautta yksityisviestillä keskiviikkona 7.12.

Herkuttelu: Valio arpoo kaikkien osallistujien kesken ainekset seuraaviin resepteihin: mätidippi ja sipsit, piparitaikinajäätelö ja fudge. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin kautta yksityisviestillä maanantaina 12.12.

Yhdessä pöydässä: Valio arpoo kaikkien osallistujien kesken ainekset seuraaviin resepteihin: rieskasmörret, AURA täytteiset taatelit ja kaneli- ja vaniljatortut. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin kautta yksityisviestillä perjantaina 16.12.

Joulupöytään: Valio arpoo kaikkien osallistujien kesken ainekset seuraaviin resepteihin: luumukääretorttu, puoloffee panna cotta ja paistettu piparijuustokakku Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin kautta yksityisviestillä maanantaina 19.12.

Jos voittajaa ei tavoiteta kahden vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella. Valio Oy vastaa arpajaisverosta.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Päivitetty 1.12.2022