Kinuskikissan keksikäs haaste

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 9.12.2020 ja päättyy 26.12.2020.

4. Osallistuminen ja voittajien valinta

Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla Instagramissa kuvan tekemästään keksikkäästä ja merkitsemällä kuvan tunnisteella #keksikäsjoulukakku. Instagram-tilin tulee olla julkinen. Kilpailuun osallistumalla Valio Oy ja Kinuskikissa saavat julkaisuoikeudet kuvaan. Osallistumisajan päätyttyä Valio Oy ja Kinuskissa valitsevat voittajat (3 kpl) kaikkien kilpailuun osallistuneiden joukosta.

5. Palkinnot

Kilpailun palkinto on Kinuskikissa taikoo -kirjalla ja tassukuvioisella Kinuskikissa-kassilla (arvo yht. 50 €). Voittajia valitaan yhteensä kolme (3). Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti viikolla 2.

6. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

7. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Instagramiin.

Päivitetty 9.12.2020.