Kinuskikissan juustokakkukilpailu

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 13.7.2020 ja päättyy 2.8.2020.

4. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua julkaisemalla Instagramissa kuvan tekemästään juustokakusta ja merkitsemällä kuvan tunnisteella #juustokakkukisa. Instagram-tilin tulee olla julkinen. Kilpailuun osallistumalla Valio Oy saa julkaisuoikeuden kuvaan. Voittajiksi valitaan kesäisimmät juustokakut. Osallistumisajan päätyttyä Valio Oy ja Kinuskissa valitsevat voittajat (3 kpl) kaikkien kilpailuun osallistuneiden joukosta.

5. Palkinnot

Kilpailun palkinto on Heirolin 30 euron arvoinen lahjakortti ja Kinuskikissan kirja (arvo 30 euroa). Voittajia valitaan yhteensä kolme (3). Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti viikolla 32.

6. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

7. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Instagramiin.

Päivitetty 13.7.2020.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›