Korvapuustipäivä 4.10. kuvakilpailun säännöt

Valion vuonna 2022 järjestämän korvapuustikuvakilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Valio. Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 3.10.2022 ja päättyy 9.10.2022

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Kilpailuun voi osallistua 3.-9.10.2022 välisenä aikana julkaisemalla Instagramissa oman korvapuustikuvasi. Tägää julkaisuun #valioleivonta ja @valiofi -tilin.

Huomaathan, että kilpailuun osallistuaksesi tilisi tulee olla julkinen Instagram-tili. Julkaisemalla kilpailusääntöjen mukaisen Instagram-kuvan hyväksyt, että @valiofi tilillä on oikeus jakaa ja käyttää kuvaasi.

Voittajille ilmoitetaan maanantaina 10.10.2022 Instagram-viestiosiossa henkilökohtaisesti.

Arvomme yhteensä viisi Heirolin 50 €:n arvoista lahjakorttia. Arvomme lahjakortit kaikkien kilpailusääntöjen mukaan osallistuneiden kesken.

4. Palkinnot

Valio arpoo kaikkien kilpailusääntöjen mukaan osallistuneiden kesken 5 kpl Heirolin lahjakorttia. Yhden lahjakortin arvo 50 €. Voittajille ilmoitetaan Instagramin kautta maanantaina 10.10.2022. Jos voittajaa ei tavoiteta vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio vastaa arpajaisverosta.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste.

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta. Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Päivitetty 30.9.2022.