Lapsimessujen -lippuarvonnan säännöt

VALION VUONNA 2023 FACEBOOK -TILILLÄÄN JÄRJESTÄMÄN LAPSIMESSUJEN -LIPPUARVONNAN SÄÄNNÖT

1. JÄRJESTÄJÄ

Kilpailun järjestää Valio Oy. Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. KAMPANJA-AIKA

Kampanja alkaa 11.4.2023 ja päättyy 12.4.2023.

3. OSALLISTUMINEN JA VOITTAJIEN VALINTA

Kilpailuun voi osallistua 11.-12.04.2023 klo:12 asti Facebookissa kommentoimalla arvontajulkaisuun, mitä odottaa messupäivältä eniten. Arvomme yhteensä 8 kpl neljän hengen lippupakettia Lapsimessuille, jotka järjestetään 14.4.-16.4.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Arvomme liput kaikkien osallistuneiden kesken.

4. PALKINNOT

Valio arpoo kaikkien osallistujien kesken 8 kpl neljän hengen lippupakettia Lapsimessuille. Voittajille ilmoitetaan Facebookin kautta 12.4.2023. Jos voittajaa ei tavoiteta vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio Oy vastaa arpajaisverosta.

5. HENKILÖTIEDOT

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

6. MUUTA HUOMIOITAVAA

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta. Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Päivitetty 11.4.2023.