Lippuarvonta Joogafestareille

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 21.2.2020 klo 8 ja päättyy klo 23:59 23.2.2020.

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Joogafestarilippujen arvontapostaukseen Valion Facebookissa. Osallistumisajan päätyttyä Valio arpoo voittajat (3 kpl) kaikkien osallistujien kesken.

4. Palkinnot

Arvonnan palkintona on kaksi lippua Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettäville Joogafestareille su 1.3.2020. Voittajia arvotaan yhteensä kolme (3). Yhden lipun arvo on noin 20 euroa. Liput sisältävät sisäänpääsyn, luennot ja workshopit sekä tutustumistunnit, jotka täytetään jonotusmenetellelyllä. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Facebookissa.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin.

Päivitetty 21.2.2020.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›