Lippuarvonta Lapsimessuille 2020

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370. Helsinki Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 2.3.2020 klo 8 ja päättyy 10.4.2020 klo 23:59.

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Lapsimessujen arvontapostaukseen Valion Facebookissa tai täyttämällä sähköisen arvontalomakkeen. Osallistumisajan päätyttyä Valio arpoo voittajat (10 kpl) kaikkien osallistujien kesken.

4. Palkinnot

Arvonnan palkintona on neljä lippua Helsingin Messukeskuksessa järjestettäville Lapsimessuille 17.–19.4.2020. Palkintoja arvotaan yhteensä kymmenen (10). Yhden lipun arvo on 16 euroa. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti.

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin.

Päivitetty 2.3.2020.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›