#kesänparhaat-kilpailu

Myllyn Parhaan ja Valion järjestämän #kesänparhaat-yhteisleivontakilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestävät Myllyn Paras Finland Oy ja Valio Oy.

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 1.6.2021 ja päättyy 27.8.2021.

4. Osallistuminen ja voittajien valinta

Kilpailuun voi osallistua Instagramissa julkaisemalla kilpailun sääntöjen mukaisen kuvan tunnisteella #kesänparhaat tai Facebookissa Myllyn Paras Oy:n tai Valio Oy:n Facebook-sivujen kautta kommentoimalla kilpailujulkaisuun kuvan tunnisteella #kesänparhaat. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista. Osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvan käyttöön ja osallistuja vastaa siitä, ettei kuva loukkaa kolmansien oikeuksia. Kampanjassa järjestetään kolme kuukausikilpailua, joissa kussakin arvotaan kaksi voittajakuvaa. Raati valitsee kuvista mieleenpainuvimmat kuvat, joista arvotaan voittajat. Myllyn Paras arpoo yhden voittajakuvan ja Valion arpoo yhden voittajakuvan.

5. Palkinnot

Myllyn Paras kuukausipalkinto sisältää Heirol-pursotussetin + 6 tyllaa, Heirol-taikinapyörän, Myllyn Paras -essun sekä Myllyn Paras tuotteita (arvo noin 40 €). Valion kuukausipalkinto on Heirol-lahjakortti (arvo 40 €). Kampanjan lopuksi arvotaan kaksi voittajakuvaa koko kesän ikimuistoisimmista leivontahetkistä. Pääpalkintona on kaksi 400 € arvoista Heirol-lahjakorttia.

Kesäkuun kuukausikilpailu on käynnissä 1.6.2021 - 30.6.2021. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebook tai Instagramin kautta yksityisviestillä vko 27. Jos voittajaa ei tavoiteta 9.7.2021 klo 12.00 mennessä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Heinäkuun kuukausikilpailu on käynnissä 1.7.2021-31.7.2021 Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebook tai Instagramin kautta yksityisviestillä vko 31. Jos voittajaa ei tavoiteta 6.8.2021 klo 12.00 mennessä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Elokuun kuukausikilpailu on käynnissä 1.8.2021-27.8.2021. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebook tai Instagramin kautta yksityisviestillä vko 35. Jos voittajaa ei tavoiteta 3.9.2021 klo 12.00 mennessä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Kampanjan pääpalkintona on kaksi Heirol-lahjakorttia. Myllyn Paras arpoo kaikkien osallistujien kesken 1 kpl 400 € arvoisen Heirol-lahjakortin ja Valio arpoo kaikkien osallistujien kesken 1 kpl 400 € arvoisen Heirol-lahjakortin. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebook tai Instagramin kautta yksityisviestillä vko 35. Jos voittajaa ei tavoiteta 3.9.2021 klo 12.00 mennessä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Myllyn Parhaan palkinnot toimitetaan voittajille Myllyn Parhaan kustannuksella. Valion palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Myllyn Paras Finland Oy vastaa arpajaisverosta omista palkinnoistaan. Valio Oy vastaa arpajaisverosta omista palkinnoistaan.

6. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

7. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Päivitetty 27.5.2021.