Pääsiäisarvonta

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 14.3.2021 ja päättyy 5.4.2021.

4. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua julkaisemalla Instagramissa kuvan Valion reseptillä tehdystä pääsiäisherkusta ja tägäämällä julkaisuun #valioreseptit ja #valioleivonta. Instagram-tilin tulee olla julkinen. Osallistumisajan päätyttyä Valio Oy arpoo voittajat (3 kpl) kaikkien arvontaan osallistuneiden joukosta.

5. Palkinnot

Arvonnassa arvotaan kolme (3) voittajaa. Palkintona on Heirolin tuotesetti (arvo noin 50 euroa), joka lähetetään voittajan ilmoittamaan osoitteiseen. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti viikolla 14. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, palkinto arvotaan toiselle arvontaan osallistuneelle.

6. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

7. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Instagramiin.

Päivitetty 14.3.2020.