PROfeel x @papipikee -arvonnan säännöt

Valion vuonna 2023 @papipikee Instagram -tilillä järjestämän arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Valio. Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 18.4.2023 ja päättyy 23.4.2023 klo 23.59

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Kilpailuun voi osallistua 18.-23.4.2023 täyttämällä Instagramissa @papipikee -tilillä ilmoitetun lomakkeen sääntöjen mukaisesti. Arvomme yhteensä kaksikymmentä (20) paikkaa jalkapallotreeneihin yhdessä Piken ja PROfeelin kanssa 4.5.2023. Arvomme paikat kaikkien kilpailusääntöjen mukaan osallistuneiden kesken.

4. Palkinnot

Valio arpoo Valion kaikkien osallistujien kesken kaksikymmentä osallistumismahdollisuutta treeneihin yhdessä Papipiken ja PROfeelin kanssa. Osallistumisen arvo noin 30 €. Voittajille ilmoitetaan @papipikee toimesta maanantaina 24.4.2023. Jos voittajaa ei tavoiteta vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio vastaa arpajaisverosta.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste.

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla arvontaan osallistuja antaa suostumuksensa näkymiselleen tilaisuudesta kuvattavalla sosiaalisen median materiaalilla. Materiaali julkaistaan tilaisuuden jälkeen @papipikee sekä käytetään Valion maksetussa mainonnassa sosiaalisessa mediassa.
Osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Päivitetty 18.4.2023.