Ravintola Pöytä by Valio -palautearvonnan säännöt

Valio järjestää 11.2.2019 - 2.5.2019 Ravintola Pöytä by Valio -kampanjan (”tapahtuma”). Kampanja on suunnattu 8 -16 hengen ryhmille, jotka haluavat viettää illan yhdessä, valmistaen ruokaa itse ja nauttimalla sen yhdessä pöydässä. Valio tarjoaa ryhmille tähän tilan, raaka-aineet sekä ammattilaiskokin avun. Tapahtuman yhteydessä Valio kerää osallistujilta palautetta ja arpoo arvontaan osallistujien kesken palkintoja.

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki Arvontaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 29.3.2019 ja päättyy 2.6.2019.

3. Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Ravintola Pöytä by Valio -tapahtumaan valitut ja osallistuneet henkilöt, pois lukien arvonnan järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä.

4. Osallistuminen ja voittajien valinta, palkinnot

Valio lähettää arvontaan osallistujille sähköpostilinkin arvontalomakkeeseen. Arvontaan voi osallistua 29.3.-2.6.2019. Valio arpoo voittajat 7.6.2019 mennessä. Voittajiin otetaan yhteyttä puhelimitse.

Jos voittajaa ei tavoiteta 14.6.2019 mennessä, on Valiolla oikeus arpoa uusi voittaja.

Osallistujien kesken arvotaan seuraavat palkinnot: -1kpl kahden hengen lahjakortteja yhden yön mittaiseen minibreikkiin Sweet Suite -hotellihuoneessa Klaus K -hotellissa Helsingissä. Lahjakortti on voimassa 30.12.2019 saakka. Valio ei vastaa hotellihuoneen varauksen ehdoista, vaan ehdoista vastaa Klaus K.

-2 kpl Valion tuotepalkintoja.

5. Henkilötiedot

Arvontaan osallistuvien henkilötietoja käsitellään Valion Pöytä by Valio arvonta -tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti.

6. Muuta huomioitavaa

Nämä säännöt koskevat kaikkia arvontaan osallistujia. Nämä säännöt ja Valion niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista vastauksista tai niiden sisällöstä.

Päivitetty 10.4.2019