Ravintola Pöytä by Valio -palautearvonnan tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, miten käsittelemme henkilötietojasi, jos olet osallistunut Ravintola Pöytä by Valio -kampanjaan, annat kampanjasta palautetta ja osallistut samalla kampanjapalautearvontaan.

1. Kuka on henkilötietojesi rekisterinpitäjä?

Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Valio Oy (y-tunnus 0116297-6), Meijeritie 6, 00370 Helsinki.

2. Mitä henkilötietojasi käsittelemme ja mihin tarkoituksiin?

Käsittelemme sinusta seuraavia, meille antamiasi henkilötietoja: nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Arvonnan voittajien osalta käsittelemme myös postiosoitetietoa.

Käsittelemme henkilötietojasi Ravintola Pöytä by Valio - kampanjapalautearvonnan järjestämiseksi. Käsittelyn oikeusperusteena on sopimuksen täytäntöönpano sinun ja Valion välillä (osallistumalla arvontaan sitoudut samalla sen sääntöihin).

3. Ketkä käsittelevät henkilötietojasi?

Henkilötietojasi käsittelevät vain ne työntekijämme, jotka ovat mukana järjestämässä Ravintola Pöytä by Valio -arvontaa. Kyseisillä työntekijöillä on pääsy henkilötietoihisi henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla. Keräämme henkilötietosi Survey Pal -verkkopalautelomakkeen kautta.

4. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Käsittelemme henkilötietojasi Ravintola Pöytä by Valio -arvonnan keston ja järjestämisen ajan. Poistamme henkilötietosi kahden viikon kuluessa sen jälkeen, kun arvonta on päättynyt, eli 21.6.2019.

5. Henkilötietojen suojaaminen ja tietoturva

Huolehdimme henkilötietojen tietoturvallisuudesta asianmukaisilla hallinnollisilla ja teknisillä suojaustoimilla. Olemme rajanneet henkilötietojen käsittelypiiriä niihin henkilöihin, joiden työtehtäviin kyseisten henkilötietojen käsittely kuuluu. Valion käsittelemiä henkilötietoja sisältävät järjestelmät ja tietokannat sijaitsevat palvelimilla, joita Valio säilyttää lukituissa tiloissa, ja joihin on pääsy ainoastaan nimetyillä ja työtehtäviensä vuoksi pääsyyn valtuutetuilla henkilöillä. Valio on suojannut palvelimet ja tietoverkot asianmukaisella palomuurilla ja muilla teknisillä suojauksilla. Palvelintilat on suojattu kulunvalvontajärjestelmillä.

6. Mitä oikeuksia sinulla on?

Sinulla on tietosuojalainsäädännön mukaisesti oikeus:

  • saada pääsy henkilötietoihisi (saada henkilötiedot itsellesi nähtäväksi sähköisessä tai muussa kirjallisessa muodossa);
  • vaatia epätarkkojen ja virheellisten henkilötietojesi oikaisemista tai niiden täydentämistä;
  • vaatia henkilötietojesi poistamista; ja
  • vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.

Sinun on esitettävä edellä mainittujen oikeuksien toteuttamista koskeva pyyntösi kohdan 7 mukaisesti. Voimme pyytää sinua varmentamaan henkilöllisyytesi tai tarkentamaan pyyntöäsi ennen sen toteuttamista. Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos katsot, että emme ole käsitelleet henkilötietojasi tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

7. Kehen voit ottaa yhteyttä?

Jos haluat toteuttaa edellä mainittuja oikeuksiasi tai jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, voit ottaa yhteyttä Valion tietosuojavastuulliseen sähköpostitse: privacy.office@valio.fi, puhelimitse +358 10 381 2185, tai postitse: Valio Oy Tietosuojavastuullinen, Meijeritie 6, 00370 Helsinki.

Päivitetty 10.4.2019