TikTok arvonnan säännöt 2022

TikTok AURA-arvonnan säännöt 2022

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Valio Oy.

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 13.5.2022 ja päättyy 19.5.2022.

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Kilpailuun voi osallistua 13.-19.5.2022 TikTokissa kommentoimalla, mikä makupari osui omalle kohdalle napauttaessa näyttöä sekä seuraamalla @valiofi TikTok-tiliä. Kilpailuun osallistuminen edellyttää julkista TikTok-profiilia. Arvontaan osallistumisen ikäraja on 13-vuotta. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista. Arvomme kolme voittajaa.

4. Palkinnot

Valio arpoo AURA magneetteja sekä Valio kangaskasseja yhteensä kolmelle voittajalle. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti TikTokin kautta yksityisviestillä 20.5.2022.

Jos voittajaa ei tavoiteta kahden vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio Oy vastaa arpajaisverosta.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Päivitetty 10.5.2022.