Urheilugaala lippuarvonta

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 10.1.2020 klo 10 ja päättyy klo 23:59 12.1.2020.

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Valion arvontapostaukseen Facebookissa. Osallistumisajan päätyttyä Valio arpoo voittajat (5 kpl) kaikkien osallistujien kesken.

4. Palkinnot

Arvonnan palkintona on kaksi lippua Urheilugaalaan. Voittajia arvotaan yhteensä viisi (5). Yhden lipun arvo on 21 euroa. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin.

Päivitetty 9.1.2020.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›