Uuden vuoden 2022 -arvonnan säännöt

Valion joulukuussa 2022 Instagram -tilillään järjestämän uuden vuoden -arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Valio Oy. Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 27.12.2022 ja päättyy 28.12.2022 klo 12.00.

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Kilpailuun voi osallistua 27.-28.12.2022 Instagramissa kommentoimalla @valiofi -tilillä julkaistua arvontajulkaisua kilpailun sääntöjen mukaisella kommentilla. Kampanjassa arvotaan kolme voittajaa kaikkien osallistuneiden kesken.

4. Palkinnot

Valio arpoo kaikkien osallistujien kesken ainekset Shanghai-tacoihin. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin kautta yksityisviestillä keskiviikkona 28.12.

Jos voittajaa ei tavoiteta kahden vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella. Valio Oy vastaa arpajaisverosta.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta. Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Päivitetty 27.12.2022