VALIO AIMO ASIAKASKYSELYN ARVONTA

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

Arvontaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia pekka.rantamoijanen@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 8.11.2022 ja päättyy 29.11.2022.

4. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua vastaamalla sähköpostitse tulleeseen vuotuiseen Valio Aimo asiakaskyselyyn. Osallistumisajan päätyttyä Valio arpoo voittajat (5 kpl) kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken.

5. Palkinnot

Arvonnan palkintona on viisi (5) kappaletta GoGift SuperLahjakorttia, yksi kullekin voittajalle. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti viikolla 48. Jos voittajaa ei tavoiteta 7.12.2022 klo 12.00 mennessä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Valio Oy vastaa arpajaisverosta.

6. Henkilötiedot

Voittajan henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

7. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.