Valio arkiruokakerho <3 @emilikumpuniemi -arvonnan säännöt

Valion vuonna 2023 @emilikumpuniemi Instagram -tilillä järjestämien arvontojen säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Valio. Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 14.4. ja päättyy 16.4. sekä alkaa 20.4. ja päättyy 23.4. Lisätiedot kampanja-ajoista @emilikumpuniemi -Instagram-tilin arvontajulkaisujen yhteydessä.

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Kilpailuun voi osallistua Instagramissa @emilikumpuniemi -tilillä kommentoimalla Instagram Reels arvontajulkaisun kommenttikenttään sääntöjen mukaisen kommentin.

Arvomme kuhunkin Valio arkiruokakerhoon yhteensä kymmenen (5 x 2) paikkaa. Arvomme paikat kaikkien kilpailusääntöjen mukaan osallistuneiden kesken.

4. Palkinnot

Valio arpoo Valion kaikkien osallistujien kesken viisi kahden hengen osallistumismahdollisuutta kuhunkin Valio arkiruokakerhoon. Osallistumisen arvo noin 50 €. Voittajille ilmoitetaan Instagramin kautta @emilikumpuniemi Instagram-tililtä tulevalla viestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio vastaa arpajaisverosta.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste.

6. Muuta huomioitavaa

Kommentoimalla arvontajulkaisua osallistuja antaa suostumuksensa näkymiselleen tilaisuudesta kuvattavalla sosiaalisen median materiaalilla. Materiaali julkaistaan tilaisuuden jälkeen @valiofi sekä @emilikumpuniemi Instagram-tileillä.

Osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Päivitetty 20.4.2023.