Valio Food Solutions uutiskirjekyselyn arvonta

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 20.10.2021 ja päättyy 29.10.2021.

4. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua vastaamalla sähköpostin kautta tulleeseen kyselyyn. Osallistumisajan päätyttyä Valio arpoo voittajat (5kpl) kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken.

5. Palkinnot

Arvonnan palkintona on viisi (5) kappaletta Teresa Välimäen Le Keittokirjoja - Pieni pala ranskalaisen maalaiskeittiön tunnelmaa ja tuoksuja (arvo noin 27,95€/kpl). Voittajia arvotaan yhteensä viisi (5). Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti viikolla 44. Jos voittajaa ei tavoiteta 10.11.2021 klo 12.00 mennessä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio Oy vastaa arpajaisverosta.

6. Henkilötiedot

Voittajan henkilötietoja käsitellään Valion Yritysasiakas- ja sidosryhmärekisterin tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Yritysasiakas- ja sidosryhmärekisterin tietosuojaseloste

7. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Päivitetty 20.10.2021.