Joulumiitti palautekysely

Joulumiitti palautekyselyn ja arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

2. Arvonta-aika

Arvonta-aika on 23.12.-6.1.2020.

3. Kuinka osallistua arvontaan

Arvontaan osallistutaan vastaamalla Valio Joulumiittiä koskevaan palautekyselyyn ja jättämällä lomakkeessa pyydetyt yhteystiedot. Osallistuminen edellyttää osallistumista Valio Joulumiitti -tapahtumaan 20.-21.12.2019 välisenä aikana.

4. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta, pois lukien ne yhtiön työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä arvonnan järjestelyiden kanssa. Arvontaan osallistuminen edellyttää palautelomakkeen täyttämistä ja osallistumista Valio Joulumiitti -tapahtumaan 20.-21.12.2019 välisenä aikana.

5. Palkinnot

Kyselyyn vastanneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) 2kpl lippupaketti Helsingin Hartwall Arenalla 16.1.2020 järjestettävään Urheilugaalaan 2 kpl. Liput ovat alakatsomoon. Yhden palkinnon arvo on 42 €. Arvonta suoritetaan osallistumisajan päätyttyä 8.1.2020. Palkinto toimitetaan postitse. Voitto on henkilökohtainen ja voittajalle toimitetaan palkinto annettujen yhteystietojen perusteella. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

6. Henkilötiedot

Arvontaan osallistuvien henkilötietoja käsitellään Valion Joulumiitti palautekyselyn ja arvonnan tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti.

7. Muuta huomioitavaa

Nämä säännöt koskevat kaikkia arvontaan osallistujia. Nämä säännöt ja Järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on järjestäjällä oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

<br> <br> Päivitetty 19.12.2019

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›