Valio Koskenlaskija 90 vuotta

Valion järjestämän Valio Koskenlaskija 90 vuotta -arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Valio Oy.

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 21.2.2022 ja päättyy 15.8.2023.

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Kilpailuun voi osallistua vastaamalla Valion toteuttamaan Koskenlaskija 90 vuotta sähköiseen kyselytutkimukseen Valion verkkosivuilla. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista. Osallistuminen edellyttää yhteystietojen jättämistä.

4. Palkinnot

Valio arpoo kaikkien sähköiseen kyselytutkimukseen osallistuneiden kesken 10 kpl tuotepalkintoja. Yhden palkinnon arvo on noin 30 euroa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta seitsemän vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio Oy vastaa arpajaisverosta.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.