Valio Onni x @jonnaluukko -arvonnan säännöt

Valion vuonna 2023 @jonnaluukko Instagram -tilillä järjestämän arvonnan säännöt

1. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 2.6.2023 ja päättyy 6.6.2023 klo 18.00

2. Osallistuminen ja voittajien valinta

Kilpailuun voi osallistua 2.-6.6.2023 kommentoimalla Instagramissa @jonnaluukko -tilillä julkaistuun arvontapostaukseen sääntöjen mukaisesti. Arvomme yhteensä kymmenen (10) paikkaa äititreffeille yhdessä Jonnan ja Valio Onnin kanssa 14.6.2023. Arvomme paikat kaikkien kilpailusääntöjen mukaan osallistuneiden kesken.

3. Palkinnot

Valio arpoo Valion kaikkien osallistujien kesken kymmenen osallistumismahdollisuutta äititreffeille yhdessä Jonnan ja Valio Onnin kanssa. Osallistumisen arvo noin 30 €. Voittajille ilmoitetaan @jonnaluukko toimesta perjantaina 7.6.2023. Jos voittajaa ei tavoiteta vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio vastaa arpajaisverosta.

4. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste.

5. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla arvontaan osallistuja antaa suostumuksensa näkymiselleen tilaisuudesta kuvattavalla sosiaalisen median materiaalilla. Materiaali julkaistaan tilaisuuden jälkeen @jonnaluukko sekä käytetään Valion kanavissa.

Osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Päivitetty 2.6.2023.