Valio ProFEEL arvonta 2022

VALIO PROFEEL ARVONTA 2022

Valion osoitteessa http://profeel.valio.fi järjestämän PROfeel® vanukasarvonnan säännöt

1 Järjestäjä Kilpailun järjestää Valio Oy.

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia:  digi@valio.fi

2 Kampanja-aika Kampanja alkaa 1.3.2022 ja päättyy 31.7.2022.

3 Osallistuminen ja voittajien valinta Kilpailuun voi osallistua profeel.valio.fi sivulla lisäämällä ulkoliikuntapaikan karttaan ja jättämällä yhteistietonsa. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista.

4 Palkinnot Valio arpoo kaikkien osallistujien kesken 3 kpl noin 30 € arvoisia Valio PROfeel® tuotepakkauksia, jotka sisältävät 31 kpl PROfeel® tuotteita. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Jos voittajaa ei tavoiteta seitsemän vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio Oy vastaa arpajaisverosta.

5 Henkilötiedot Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti:  Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

6 Muuta huomioitavaa Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.