Valio PROfeel x NBorJAM -arvonta

Valion yhdessä @nborjam kanssa @nborjam Instagram -tilillä järjestämän arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Valio Oy.

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia:  digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 2.5.2022 ja päättyy 8.5.2022.

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua 2.-8.5.2022 Instagramissa kommentoimalla @nborjam -tilillä julkaistua arvonnan lanseeraavaa julkaisua sääntöjen mukaisella kommentilla. Kampanjassa arvotaan kolme voittajakommenttia kaikkien osallistuneiden kesken.

4. Palkinnot

Valio arpoo kaikkien osallistujien kesken kolme voittajaa. Kukin voittaja saa itselleen sekä ystävälleen PROfeel -tuotepaketin (paketin arvo 25 euroa). Paketit, voittajan ja ystävän, toimitetaan voittajalle. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin kautta yksityisviestillä maanantaina 9.5.

Jos voittajaa ei tavoiteta kahden vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio Oy vastaa arpajaisverosta.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti:  Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Päivitetty 2.5.2022.