Valio x Bella Table Kitchen Club -arvonnan säännöt

Valion vuonna 2022 @bella.table Instagram -tilillä järjestämän illallisarvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Valio. Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 10.12.2022 ja päättyy 12.12.2022.

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Kilpailuun voi osallistua 10.-12.12.2022 Instagramissa @bella.table -tilillä kommentoimalla arvontajulkaisun kommenttikenttään sääntöjen mukaisen kommentin.

Arvomme yhteensä kymmenen paikkaa Bella Table Kitchen Club joulupajalle (lauantai 17.12.2022) Bella Table -keittiölle. Arvomme paikat kaikkien kilpailusääntöjen mukaan osallistuneiden kesken.

4. Palkinnot

Bella Table arpoo Valion toimeksiannosta kaikkien osallistujien kesken 10 kpl paikkaa 17.12.2022 järjestettävälle joulupajalle. Voiton arvo on 50 €.

Voittajille ilmoitetaan Instagramin kautta tiistaina 13.12.2022. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio vastaa arpajaisverosta.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste.

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta. Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Päivitetty 9.12.2022.