Valion jäätelötuuttikyselyn arvonta

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Palautekysely on auki 31.1.2021 asti.

4. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua vastaamalla Valio jäätelötuuttikyselyyn. Osallistumisajan päätyttyä Valio Oy arpoo voittajat (10 kpl) kaikkien arvontaan osallistuneiden joukosta.

5. Palkinnot

Arvonnassa arvotaan kymmenen (10) voittajaa. Palkintona on jäätelötuotepalkinto, jonka arvo on 30 euroa. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti viikolla 5.

6. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valio jäätelötuuttikyselyn ja arvonnan tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion jäätelötuuttikysely | Valio

7. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Päivitetty 22.1.2020.