Arvonnan säännöt

Valion kysely uutiskirjeen tilaajille 2019

Osallistumalla arvontaan hyväksyt nämä arvonnan säännöt.

Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

Arvonta-aika

Arvonta-aika on 27.5.-30.6.2019.

Kuinka osallistua arvontaan

Arvontaan osallistutaan vastaamalla kyselytutkimukseen ja jättämällä lomakkeessa pyydetyt yhteystiedot. Osallistuminen ei edellytä rekisteröitymistä valio.fi-palveluun.

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta, pois lukien ne yhtiön työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä arvonnan järjestelyiden kanssa. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.

Palkinnot

Kyselyyn vastanneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan viisi (5) kattaus- ja keittiötarvikepakettia. Yhden palkinnon arvo on 50 €. Arvonta suoritetaan osallistumisajan päätyttyä 1.7.2019. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa oleviin osoitteisiin. Voitto on henkilökohtainen ja voittajalle toimitetaan palkinto annettujen yhteystietojen perusteella. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

Henkilötiedot

Arvontaan osallistuvien henkilötietoja käsitellään Valion uutiskirjetilaajien palautekyselyn ja arvonnan tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti.

Muuta huomioitavaa

Nämä säännöt koskevat kaikkia arvontaan osallistujia. Nämä säännöt ja Järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on järjestäjällä oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.