Vegemessulippujen arvonta

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 15.1.2020 klo 14:00 ja päättyy klo 23:59 19.1.2020.

4. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Valion arvontapostaukseen Instagramissa. Osallistumisajan päätyttyä Valio arpoo voittajan (1 kpl) kaikkien osallistujien kesken.

5. Palkinnot

Arvonnan palkintona on kaksi lippua 25.-26.1.2020 järjestettäville Vegemessuille. Voittajia arvotaan yhteensä viisi (5). Messupäivät on jaettu sessioihin ja arvottavat liput on myös jaettu näihin: 2 lippupakettia on lauantaille 25.1. klo 10-13:30, 2 lippupakettia lauantaille 25.1. klo 14-18 ja 1 lippupaketti sunnuntaille 26.1. klo 14-18. Yhden lipun arvo on 12 euroa. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

6. Henkilötiedot

Voittajan henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

7. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Instagramiin.

Päivitetty 15.1.2020.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›