Viljele hyvää Instagram-arvonta 2022

Valion Instagramissa järjestämän Viljele Hyvää -arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Valio Oy. Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 8.4.2022 ja päättyy 19.4.2022.

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Kilpailuun voi osallistua 8.-19.4.2022 Instagramissa julkaisemalla kuvan omasta istutuksesta maitotölkissämme. Käytä julkaisussa tunnistetta #viljelehyvaa ja merkitse julkaisuun Instagram-tili @valiofi. Arvomme yhteensä kymmenen kappaletta Viljele Hyvää -uutuuskuosilla painettuja keittiöpyyhe- ja tarjotinsettejä. Arvomme palkinnot kaikkien osallistuneiden kesken.

4. Palkinnot

Valio arpoo kaikkien osallistujien kesken 10 kpl Viljele hyvää -uutuuskuosillisia painettuja keittiöpyyhe- ja tarjotinsettejä. Yhden palkinnon arvo on noin 30 euroa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramissa yksityisviestillä. Kuvia käytetään markkinointitarkoituksessa. Voittajille ilmoitetaan 20.4.2022.

Jos voittajaa ei tavoiteta kahden vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio Oy vastaa arpajaisverosta.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti:Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Päivitetty 8.4.2022.