Valio A+ ™ luonnonjogurtit jokaiseen hetkeen

Parhaat maut ovat yksinkertaisia ja luonnollisia. Nauti aidosta ja pehmeästä Valio A+ ™ luonnonjogurtin mausta.

Valio A+ ™ jogurtit sisältävät asidofilus- ja bifidobakteereita ja hellivät vatsaa. Maustamaton luonnonjogurtti valmistetaan puhtaasta suomalaisesta maidosta hapatteen avulla. Valio A+ ™ jogurtteja valmistetaan sekä Riihimäellä että Oulussa.

Kaikki Valio A+ ™ jogurtit ovat vähälaktoosisia tai laktoosittomia ja sisältävät D-vitamiinia.

Mausta jogurttisi oman makusi mukaan

Lisää jogurtin sekaan marjoja tai hedelmiä. Lisää täyttävyyttä saat myslistä, kaurahiutaleista tai leseistä. Luonnonjogurtti sopii myös loistavasti vaikkapa smoothieihin ja tuorepuuroihin.

Luonnonjogurttia ja mysliä välipalaksi

Nappaa mukaan välipalaksi annos rouskuvaa mysliä ja luonnonjogurttia. Kätevän myslikannen makuina ovat marjamysli ja omena-kanelimysli. Myslit sisältävät kuivattua mansikkaa ja vadelmaa tai omenaa. Myslikannen alta löydät myös lusikan.

Nauti välipalaksi myös muita lisäaineettomia Valio A+ ™ jogurtteja!

Täyteläiset kreikkalaiset luonnonjogurtit

Valio A+ ™ kreikkalaiset luonnonjogurtit ovat maultaan raikkaita ja pehmeitä. Paksu ja täyteläinen luonnonjogurtti sopii hyvin arkeen, sillä rasvaa on maltillisesti tai ei lainkaan. Saatavilla 2 % ja 0,4 % rasvaa sisältävät kilon jogurttitölkit.

Pehmeä ja täyteläinen Valio A+ ™ luonnonjogurtit sopivat jokaiseen hetkeen. Aloita aamu tai pidä tauko syöden jogurttia. Ripottele joukkoon hedelmiä, marjoja tai suosikkihiutaleitasi.

Tutustu Valio A+ luonnonjogurtteihin!