Aloita uusi vuosi treenaamalla helposti missä ja milloin vain

Valitettavan usein parhaatkin uuden vuoden liikuntalupaukset kaatuvat siihen, että aika ei riitä, salille lähteminen tuntuu ylivoimaiselta tai kotona ei ole tarvittavia välineitä. Uuden Valio PROfeel Treeniapurin avulla kaikki on huomattavasti helpompaa. 

Et tarvitse erikoisvälineitä

Useimmissa liikkeissä riittää, kun olet itse paikalla. Kehosi painon avulla pääset nimittäin pitkälle. Muutamissa liikkeissä käytetään apuna keppiä tai portaita/penkkiä – tämä mainitaan aina erikseen liikkeen yhteydessä.

Aika ei ole este

Aikaa 15 minuuttia? Mainiota, siinä ehtii jo paljon. Aikaa tunti? Järjestyy. Sokkotreeni ja valmiit treeniohjelmat tarjoavat lukuisia eri kestoisia treenejä.

Opit nopeasti

Personal trainer Samuli Mäenpää on paitsi suunnitellut liikkeet myös näyttänyt mallia, miten ne tehdään. Videoiden ja sanallisten ohjeiden avulla pääset nopeasti ja helposti alkuun.

Liikkeet sopivat kaikille

Treeneissä on sopivasti haastetta niin vasta-alkajalle kuin edistyneemmällekin kuntoilijalle.

Ota Valio PROfeel Treeniapuri avuksesi ja aloita uusi, liikunnallisempi vuosi. Välipalaksi treenin lomassa suosittelemme uutta Valio PROfeel voimamaitoa –maailman ensimmäistä tuoretta heraproteiinia sisältävää maitojuomaa.

Lataa iPhonelle

Lataa Androidille

Kokeile selaimessa
 


Energiatarpeesi