Maista pirteä Valio HÖRPPY™

Mitä luulisit syntyvän, jos yhdistää raikkaan mehujuoman ja virvoitusjuoman? Me tiedämme – siitä syntyy Valio HÖRPPY™, raikas ja erilainen tuttavuus juomavaihtoehtojen joukossa.

Ihanat pienet kuplat – ennennäkemätöntä mehuissa

Valio HÖRPPY™ mehujuomissa ei ole pirteää pelkkä pakkauksen ulkoasu. Se yllättää myös sisältä, sillä sopivasti hiukan kupliva juoma ei löydä kaltaistaan kauppojen valikoimasta tällä hetkellä. Pienet kuplat saavat aikaiseksi pirskahtelevan raikkaan kokonaisuuden, joka nimensä mukaisesti kutsuu hörppäämään lisää.

Kuusi makua – kolme sokeritonta

Koska Valio HÖRPPY™ on ensisijaisesti helppo ja hauska juoma, on siihen myös valittu tutut ja selkeät marja- ja hedelmämaut. Mansikkamusta omena sekä kesän kausimaku lime-cola sisältävät 30% vähemmän sokeria kuin markkinoiden vastaavat mehujuomat. Sokerittomia vaihtoehtoja ovat vadelma ja päärynä, sekä hauska makuyhdistelmä seko, jotka on maustettu aspartaamilla ja asesulfaami K:lla. Säilöntäaineita ei Valio HÖRPPY™ mehujuomissa ole lainkaan.

Ota mukaan tai löydä uusia käyttötapoja kotona

Valio HÖRPPY™ mehujuomat maistuvat myös huoneenlämpöisinä, joten nappaa tölkki mukaan matkaan ja nauti kun jano yllättää. Kätevän korkkinsa ansiosta tölkkiä on helppo kuljettaa. Eikä korkki todellakaan ole mehujuomien ainoa kätevä puoli: niistä saa myös loihdittua monenlaisia tarjottavia.

Väriltään näyttävästä mustasta omenasta syntyvät lastenkutsujen hienot salmiakkijellyt, ja miksei niitä voisi varttuneempikin juhlija mutustaa.  Mansikkasimaa voi laittaa hyvin tarjolle sekä varttuneemmassa että nuoremmassa seurassa, mutta säästä päärynäroscat vain aikuisten tarjoilupöytään, jos valitset terästetyn version. Pienet kuplat tuovat myös mukavaa suutuntumaa välipalasmoothieen. Jos et usko, testaa kevyt smoothie, ja haluat jo hörpätä lisää.

Booleista ja muista juhlajuomista saat mielikuvitusta käyttämällä juuri sellaisia kuin haluat. Vaihtele värejä ja makuja juhlasi teeman mukaan, tai jäädytä joukkoon erilaisia koristeita. Elämän ei tarvitse olla kuivaa tai harmaata!

SaveSave


Energiatarpeesi