Kesäherkkuja Valio maustetuilla rahkoilla – tältä maistuu kesä

Kesällä juhlitaan syntymäpäiviä, ristiäisiä, nimipäiviä, grillijuhlia, häitä ja muita sukujuhlia. Toisaalta syyksi juhlaan riittää myös pelkkä kaunis kesäpäivä tai halu piristää sadepäivää. Maustettujen rahkojen avulla saat loihdittua näyttäviä ja herkullisia kakkuja sekä leivonnaisia kesän juhliin.

Kesään kuuluvat herkkuhetket

Valio maustetut rahkat sopivat monipuolisesti kesän leivontaan ja erilaisiin makeisiin täytteisiin. Niitä kannattaa kokeilla myös taikinoissa: tuo esimerkiksi vohvelitaikinaan mehevyyttä ja herkullista makua. Muurikkaletut kuuluvat kesään ja jos mielit lettuihin uusia makuja, kannattaa kokeilla rahkoja ohukaistaikinoihin. Teehetken kruunaa Mansikka-sconesit ja kahvipöytään sopii näyttävä Mansikkakääretorttu. Käytä kääretortun koristelussa macaron-pikkuleivoksia tai syötäviksi sopivia kukkia.

Valio maustetut rahkat pelastavat silloin, kun kaipaat nopeaa jälkiruokaa tai helppoa herkuttelua vaikkapa mökille.

Raikasta ja nopeaa, pikaista ja makeaa

Valio maustetut rahkat pelastavat silloin, kun kaipaat nopeaa jälkiruokaa tai helppoa herkuttelua vaikkapa mökillä. Varaamalla jääkaappiin oman suosikkisi Valio maustetuista rahkoista ei paniikki pääse iskemään silloinkaan, kun ovella on yllättäen jono ystäviä ja sukulaisia.

Sitruuna-mangomalja on yhtä aikaa raikasta ja makeaa, ja makoisiin Marjarahkamaljoihin voi jokainen koota omista suosikkimarjoistaan mieluisen annoksen. Valmistus on vaivatonta ja lopputulos herkullinen. Sellaistahan kesäherkkujen valmistuksen kuuluukin olla: helppoa ja nopeaa, jotta aikaa jää kesästä nauttimiseen.

Kylmiä herkkuja kuumalle säälle

Kun aurinko porottaa, tekee mieli usein jotain raikasta ja viileää. Valio maustetut rahkat sopivat myös jäädytettäviin jälkiruokiin. Jäädykkeistä ja jäätelöistä saa helposti näyttäviä jälkiruokia kesän kuumiin grillijuhliin. Koristelussa saa käyttää luovuutta, sekä runsaasti marjoja ja hedelmiä.

Kookos-pikajäätelö onnistuu vaivattomasti ja parin tunnin odotus palkitaan lusikoitavalla, osittain jäätyneellä kookosherkulla. Kuningatar-semifreddo on raikas jälkiruoka, joka valmistuu vähistä raaka-aineista. Näyttävä jälkiruoka koristellaan kauden marjoilla ja paahdetuilla mantelilastuilla sekä viimeistellään kinuskikastikkeella.

Kesäinen kauralastukakku

Kesäinen mökkiherkku, kauralastukakku syntyy jättikokoisista kauralastuista, mansikkaisesta rahkavaahdosta ja tuoreista marjoista. Kakussa yhdistyy ihanalla tavalla pehmeys ja rapeus sekä raikkaus ja makeus.


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi