Aitoa makua ilman lisäaineita - Valio Oivariini®

Valio Oivariini® tarjoaa herkullista makua leivän päälle ja ruoanlaittoon. Sen puhdas maku syntyy tuoreesta suomalaisesta voista ja rypsiöljystä, ilman lisä- ja säilöntäaineita tai aromeita. Ei siis mikään ihme, että Valio Oivariini® on Suomen suosituin levite.

Suomalaisen voin ja rypsiöljyn maukas liitto

Valio Oivariini® levitteiden ainutlaatuinen maku syntyy tuoreesta, suomalaisesta Valio voista ja laadukkaasta, 100-prosenttisesti kotimaisesta rypsiöljystä. Voi antaa levitteelle jäljittelemättömän, aromikkaan maun ja rypsiöljy tekee siitä helposti levittyvän. Kun mukaan lisätään ripaus vettä, suolaa ja D-vitamiinia, on Suomen suosituin levite valmis.

Valio Oivariini® levitteissä käytettävä voi valmistetaan Seinäjoella suomalaisesta maidosta, joka kerätään meijeriin keskimäärin 69 kilometrin etäisyydeltä. Voi lisätään Oivariini® levitteisiin suoraan voinvalmistusprosessista. Voita ei varastoida eikä pakasteta, vaan se on aina vastakirnuttua eli niin tuoretta kuin mahdollista.

Valio Oivariini® levitteiden valmistuksessa tuoreen voin joukkoon lisätään myös ensiluokkaista kotimaista rypsiöljyä. Rypsiöljy syntyy eteläsuomalaisilta pelloilta kerätystä rypsistä puristamalla. Rypsiöljyä ei koveteta valmistuksen aikana, vaan se käytetään luontaisessa juoksevassa muodossa. Rypsin siemen voidaan hyödyntää valmistuksessa lähes kokonaan, joten hävikkiä ei synny juuri lainkaan. Puristetut rypsinsiemenet hyödynnetään lehmien rehuna.

Valio Oivariini® rasvat eivät sisällä margariineissa ja levitteissä yleisesti käytettyä palmuöljyä tai muita kovetettuja kasvirasvoja. Elintarvikkeiden ainesosaluettelossa on kerrottava, mistä kasvista kasvirasva tai -öljy on valmistettu. Lisäksi luettelosta on käytävä ilmi, onko tuotteessa käytetty kovetettua kasvirasvaa tai -öljyä.

Laaja valikoima ilman lisä- ja säilöntäaineita

Luonnollisuutta arvostavalle on tarjolla laaja valikoima Valio Oivariini® vaihtoehtoja leivälle ja ruoanlaittoon, sillä kaikki Valio Oivariini® rasvat ovat lisä- ja säilöntäaineettomia: Valio Oivariini® normaalisuolainen, Valio Oivariini® ValSa®, Valio Oivariini® voimakassuolainenValio Oivariini® vähärasvaisempi ValSa®, Valio Oivariini® pehmeästi levittyvä ValSa®Valio Oivariini® laktoositon ja Valio Oivariini® juokseva laktoositon.

Vaihtelua tarjoavat voimakkaasti luonnollisen voin makuinen Valio Oivariini® Herkkuja laadukkaan oliiviöljyn makuinen Valio Oivariini® oliiviöljy ja hieno merisuola. Sen avulla valmistat esimerkiksi välimerellisen oliivifocaccian ja kukkakaalicouscousin

Valio Oivariini® saa voileivät, ruoat ja leivonnaiset maistumaan. Ihania reseptejä Valio Oivariini® tuotteilla löydät täältä ›

Valio Oivariini® juoksevalla Sydänmerkki

Valio Oivariini® juokseva laktoositon on kotikokkien suosikki, eikä ihme. Sen pehmeä, juokseva koostumus sopii erinomaisesti niin leivontaan kuin paistamiseen ja terveellisemmäksi voisilmäksi puuroon tai perunoiden päälle. Valio Oivariini® juokseva tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki. Sydänmerkki kertoo yhdellä vilkaisulla, että tuote on hyvä valinta omassa tuoteryhmässään rasvan määrän ja laadun sekä suolan määrän osalta. Valio Oivariini® juoksevassa on runsaasti tärkeää pehmeää rasvaa ja suolaa vain 0,8 g/100 g. Valio Oivariini® juoksevan erinomainen maku syntyy tuoreesta suomalaisesta voista ja suomalaisesta rypsiöljystä ilman aromeita tai lisäaineita.

Voittamaton maku mutta vähemmän suolaa

Uudistetussa Valio Oivariini® vähemmän suolaa levitteessä on tuttu, voittamaton maku mutta entistä vähemmän suolaa. Levitteessä on suolaa 0,60 g / 100 g, joka on puolet vähemmän kuin markkinoilla olevissa tavallisissa rasvaseoksissa keskimäärin. Tuotetta on uudistettu korvaamalla osa tavallisesta ruokasuolasta Valio ValSa® maitosuolalla, joka antaa suolaista makua maidon luontaisilla mineraaleilla ja tavallista suolaa pienemmällä natriumpitoisuudella. Levite sisältää myös maidon luontaista jodia. Muiden Valio Oivariini levitteiden tapaan uutuustuote on vähälaktoosinen ja se sopii niin leivälle, ruoanlaittoon kuin leivontaankin.

Valio Oivariini® on aina oivallinen valinta arkeen ja juhlaan, sillä siinä on voittamaton maku!


Energiatarpeesi