Luonnolliset välipalat Valio A+ ™ jogurteilla

Laktoositon kreikkalainen jogurtti hurmaa maullaan

Kreikkalaisen jogurtin suosio on jatkanut viime vuosina kasvamistaan. Trenditietoiset syövät sitä niin väli-, aamu- ja iltapaloilla, eikä ihme - kreikkalainen jogurtti on pehmeän paksua ja hyvää. Valio A+™ tuoteperheestä löytyvät myös kerrosjogurtit, joissa makuina ihastuttavat luumu ja vadelma. Pikarin päällä on ihanaa kreikkalaista luonnonjogurttia ja pohjalla hilloa, jossa on vain ripaus sokeria eikä lainkaan keinomakeuttajia. Tuotteet sisältävät runsaasti proteiinia ja vain 2 % rasvaa.

Litran tölkistä löytyvä Valio A+™ kreikkalainen luonnonjogurtti on maultaan raikas ja pehmeä, suomalaisesta maidosta valmistettu kreikkalainen luonnonjogurtti. Käyttömukavan, korkilla varustetun pakkauksen ansiosta sitä on helppo annostella aina sopiva määrä syötäväksi. Valio A+™ kreikkalainen luonnonjogurtti sisältää vain vähän rasvaa (2%) ja runsaasti proteiinia (5,8 g/100 g). Valio A+™ kreikkalainen jogurtti sopii pehmeän koostumuksensa takia erinomaisesti esim. smoothieiden pohjaksi tai ihan vain sellaisenaan nautittavaksi. Kokeile ja ihastu!

Ei lisäaineita, vähemmän sokeria ja runsaasti marjaa

Luonnon omaa hyvää tarjoavasta Valio A+™ jogurttiperheestä löydät tuoreesta ja raikkaasta suomalaisesta maidosta valmistettuja vaihtoehtoja jokaiseen makuun.  Uusi, ihanasti hunajalla makeutettu Valio A+™ luonnonjogurtti on ihan sellaisenaan välipalojen aatelia. Valio A+™ lisäaineettomissa jogurteissa on puolestaan kaikki mitä luonnollisuutta arvostava kuluttaja haluaa välipalaltaan. Herkullinen maku, lisäaineettomuus ja makeutus aidolla sokerilla. Jogurteissa on 30 % vähemmän lisättyä sokeria – herkullista makua antavat tutut marjat, kuten mansikka, mustikka ja vadelma.

“Herkullinen maku, lisäaineettomuus ja makeutus aidolla sokerilla.”

Miksi jogurttia välipalalla?

Maitotuotteiden merkitykseen päivittäisessä ruokavaliossa kiinnitetään paljon huomiota etenkin kasvuikäisillä, mutta maitotuotteiden hyvät ominaisuudet ovat merkittäviä ihan kaiken ikäisille. Maitotuotteet sisältävät kaikille tärkeitä ravintoaineita luonnostaan: mm. maidon hyvälaatuista proteiinia ja luustolle tärkeää kalsiumia. Valio A+™ lisäaineeton jogurtit on täydennetty luustolle ja hampaille tärkeällä D-vitamiinilla.

Maitotuotteiden ympärille on helppo rakentaa maistuva ja monipuolinen välipala kaikenikäisille. Jogurtti tarjoaa lukemattoman määrän erilaisia välipalavaihtoehtoja. Vain mielikuvitus on rajana.

Jos haluat valita valmiin ja luonnollisen välipalan jogurtista ja marjoista, kokeile Valio A+™ lisäaineettomia jogurtteja. Makuina löydät 750 g:n tölkeistä vaniljan ja mansikka-vadelman, sekä 150 g:n pikareista kaksi marjaista makua, mansikan ja mustikka-vadelman sekä uutuutena samettisen pehmeän luonnonjogurtin. Näissä välipaloissa sopivan maltillisesti makeutta, eikä lainkaan laktoosia.

Maukkaita vinkkejä välipalapöytään

Jos haluat vaikuttaa itse välipalasi makuun ja muotoon, jogurteista saa pienellä mielikuvituksella ja omia suosikkimakuja yhdistelemällä mitä maukkaampia välipalavaihtoehtoja.

Oivallinen pohja omille välipalaresepteille syntyy uudesta Valio A+™ lisäaineettomasta vaniljajogurtista, johon istuvat niin marjat, hillot ja hedelmät kuin pähkinät tai mysli. Myös muista  Valio A+™ tuoteperheen maustetuista jogurteista saat maukkaan pohjan välipaloihin: kokeile vaikka marja-jogurttipirtelöä tai jogurttipirtelöä.

Omat suosikkimaut saat jogurttivälipaloihin helposti yhdistämällä niitä maustamattomiin Valio A+™ jogurtteihin: luumun ystävä aloittaa päivän pehmeällä aamusmoothiella, raikkaampaa makua hakeva mansikan ja herukan maustamalla kevyellä jogurttijuomalla. Maustamattomasta jogurtista teet nopeasti myös helpon jogurttivälipalan, johon voit laittaa maun mukaan omia lempimarjojasi. Jos haluat tarjota jogurttisen jälkiruoan aterian päätteeksi, loihdi maistuva mustaherukka-jogurttimousse tai yllätä välipalalla tuomalla tarjolle ihana haalea hedelmäwokki jogurttivaahdolla.

Valio A+™ luonnonjogurtti ja marjamysli

Täyteläinen maustamaton luonnonjogurtti yhdistettynä marjaiseen ja rapeaan mysliin on mainio aamu- tai välipala. Mysli sisältää mm auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä. Entistäkin kätevämmän välipalan siitä tekee pakkauksessa mukana oleva lusikka, jonka ansiosta voit napata välipalan jääkaapista lähtiessäsi ja nauttia sen missä tahansa.

Valio A+ jogurttiherkkuja:


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi