Makua monipuolisilla Valio kermoilla

Kerma antaa ruoalle makua, mehevyyttä ja kuohkeutta. Se kruunaa täytekakut, tekee jälkiruoista juhlavia ja helpottaa jokapäiväistä ruoanlaittoa. Valion kermahyllystä löydät oikean, suomalaisesta maidosta valmistetun kerman kaikkiin käyttötarkoituksiin. Laajaan valikoimaan kuuluu vähälaktoosittomia HYLA® kermoja, täysin laktoosittomia ja kevyitä vaihtoehtoja, luomukermoja sekä tuotteita kätevissä korkillisissa pakkauksissa.

Valio kuohukerma

Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Loraus kuohukermaa saostaa ja pyöristää pehmeästi monenlaisten ruokien makua. Erityisen hyvin se sopii jälkiruokiin. Kuohukermasta syntyy unelmakeveä vaahto, kunhan muistaa että kerman on oltava kylmää ja työvälineiden kuivia.

Valio vispikerma

Valio Vispikerma on nimensä mukaisesti hyvin vispautuvaa.
Vispikermasta syntyy tasainen ja valkoinen kermavaahto, joka soveltuu erityisen hyvin pursotukseen. Valio vispikerma on UHT-käsiteltyä eli iskukuumennettua, siksi se säilyy kuohukermaa paremmin.
Käytä juhlakakuissa Valio vispikerma laktoositonta, silloin ne sopivat varmasti myös laktoosi-intoleranteille!

Valio kevytkerma

Valio kevytkermassa on rasvaa vain 10 %. Valio kevytkerma sopii niin kahviin, leivontaan kuin ruoanvalmistukseen. Lisää se kuitenkin ruokaan vasta aivan valmistuksen loppuvaiheessa, kevytkerma kestää huonosti kuumennusta. UHT-käsittelyn ansiosta kevytkerma säilyy hyvin.

Valio kahvikerma

Valio kahvikerma on hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat nauttia kahvisi oikean kerman kera. Kahvikermaa voi käyttää myös leivonnassa, mutta ruoanvalmistukseen suosittelemme Valio ruokakermaa. Kevyt Valio kahvikerma 10 % on pakattu helposti uudelleen suljettavaan korkilliseen pakkaukseen.

Valio ruokakermat

Valion kattavaan kermavalikoimaan kuuluu myös sekä maustamattomia että maustettuja ruokakermoja. Ruokakermat ovat perinteistä kermaa kevyempiä, mutta kestävät hyvin kuumennusta. Ne antavat pehmeyttä ja makua kaikenlaisiin pastakastikkeisiin, keittoihin, kastikkeisiin, pannu-, wokki- sekä uuniruokiin.

Tutustu Valio maustettuihin ruokakermoihin tästä.

Video

Uusi pakkaus, huomattavasti parempi käytettävyys

Valion iskukuumennettujen kermojen, maitopohjaisten juomien, lastenruokien ja jälkiruokakastikkeiden  2 dl  ja 2,5 dl pakkaukset muuttuvat uudenlaisiksi korkillisiksi pakkauksiksi helmikuuhun 2014 mennessä. Kauppoihin uudet pakkaukset saapuvat kuitenkin eriaikaisesti, joten samaa tuotetta voi esiintyä kahdessa eri pakkauksessa yhtä aikaa kaupasta riippuen. Uusi ja vanha pakkaus on täysin saman kokoinen.

Uuden pakkauksen edut:

- helppo avata ja sulkea
- helppo annostella pannulle, tuttipulloon jne.
- pakkauksesta tulee vähemmän jätettä ja korkki suojaa jääkaapissa avattua tuotetta
- kierrätettävissä korkkeineen
- helppo ottaa mukaan suljettavuutensa ansiosta
- kapeampi malli on hyvin käteen sopiva
- helppo juoda/syödä suoraan pakkauksesta


Energiatarpeesi