Moneen makuun sopiva, terveellinen Valio Plus™ – myös kaakaojuomana!

Ihana kaakao ja entuudestaan tutun Valio Plus™ maidon kaikki hyvät ominaisuudet, voisiko parempaa välipalajuomaa kuvitella? Harvoin herkullisuus yhdistyy terveellisyyteen näin mainiolla tavalla. Kaikki Valio Plus™ tuotteet sisältävät runsaasti proteiinia, kalsiumia ja D-vitamiinia, jotka ovat tarpeellisia luustolle ja lihaksille.

Valio Plus™ maitokaakaojuoma on sallittu herkku

Kaakao on pienten kestosuosikki, mutta maistuu myös monelle isommallekin suklaanystävälle. Juuri siksi Valio Plus™ maitokaakao osuu monen makuhermoon mukavalla tavalla. Ravitsemuksellisilta ominaisuuksiltaan siinä on Valio Plus™ maitojen tutut vahvuudet: 50 prosenttia enemmän proteiinia ja runsaasti kalsiumia ja D-vitamiinia – ja täysin laktoosittomana.

Sokeria tuotteessa on huomattavasti vähemmän kuin muissa valmiskaakaoissa, ja maku onkin siksi aidosti kaakaomainen, ei liian makea. Pikemminkin tämä on tuote, joka maistuu pienten ja isompien suuhun yhtä lailla.

Valio Plus™ maitokaakaota saat korkillisessa litran tölkissä sekä kätevässä 1,5 litran korkillisessa annospakkauksessa, joka on mitä mainioin eväs retkille tai treenikassiin. Molemmat pakkaukset saa kierrättää korkkeineen.

“Kaikki Valio Plus™ tuotteet tekevät yhtä hyvää luustolle ja lihaksille.”

Valio Plus™ maidot – janojuomat täynnä tarpeellisia ravintoaineita

Ruoka- tai janojuomana maistuu raikas maito. Valio Plus™ maitoja on saatavana sekä rasvattomana että kevytmaitona. Maito on täynnä ihmiselle luontaisesti hyviä ravintoaineita, ja Valio Plus™ maidot, maitokaakaojuoma ja uusi vaniljajuoma vielä tavallista maitoa enemmän. Valio Plus™ juomat sisältävät kaikki 50 prosenttia enemmän proteiinia ja runsaasti D-vitamiinia ja kalsiumia. Maitoproteiini on hyvälaatuista ja sisältää kaikkia kasvun sekä kudosten uusiutumisen kannalta välttämättömiä aminohappoja.

Valio Plus™ tuotteet ovat myös loistavia juomia täydentämään aktiivisen ihmisen ja urheilua harrastavan päivittäistä proteiinin tarvetta ja pitämään huolta palautumisesta. Lisäksi etenkin lasten ja ikäihmisten luiden ja lihasten kannalta D-vitamiinin ja kalsiumin saanti on tärkeää. Myös tämän suhteen Valio Plus™ tuotteet ovat toimiva valinta. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.

 

Lisää Valio Plus™ tuotteiden hyvistä vaikutuksista liikkujalle, lapsille ja iäkkäämmille ihmisille löydät täältä ›

Tutustu koko Valio Plus™ tuoteperheeseen täältä ›

Valio Plus™ välipalavinkkejä

Jos haluat hyödyntää kaiken Valio Plus™ tuotteiden tarjoaman hyvän ja tehdä niistä maukkaita välipaloja, tässä muutama idea.

Minttu-vaniljaslush
Proteiinipirtelö
Kookos-vaniljapuuro
Koululaisen marjamaito

Lisää Valio Plus™ reseptejä löydät reseptihausta ›


Energiatarpeesi