Paljon hyvää proteiinia

Maitoproteiini on proteiinien eliittiä hyvän aminohappokoostumuksen ja tehokkaan hyödynnettävyyden vuoksi. Rahkasta saa sitä runsaasti, siksi se sopii ravitsevaksi välipalaksi niin liikkujalle kuin painonhallitsijallekin.

Riisuttu sokerista, puettu makuun.

Valio Pehmeä rahka on saanut kaksi uutta perheenjäsentä. Ne ovat herkullisia rahkoja, jotka on riisuttu sokerista, mutta puettu makuun. Uusien rahkojen mainoskampanjaa varten palkittu bodypainting-taiteilija Riina Laine maalasi maut riisuttujen mallien iholle.

Mansikka ja vanilja, nam.

Uudet, maustetut Valio pehmeä rahka -tuotteet ovat kokonsa ja makunsa puolesta oivallisia välipaloja. Niissä on runsaasti proteiinia, eikä laisinkaan rasvaa tai lisättyä sokeria.

Lue lisää Vaniljasta › Lue lisää Mansikasta ›

Katso, miten kuvaus sujui.

Valion koekeittiön reseptit pehmeälle rahkalle ja rahkajuomalle

Runsaasti proteiinia ja vähän rasvaa sisältävä maitorahka on ravintotietoisen valinta. Siksi se kuuluukin monen kuntoilijan päivittäiseen ruokavalioon. Rahkan luontaisesti sisältämä maitoproteiini imeytyy hitaasti ja tasaisesti antaen lihaksille niiden tarvitsemia rakennusaineita. Valio pehmeissä rahkoissa ilahduttaa myös lempeä maku. Nyt saatavilla on myös kaksi valmiiksi maustettua uutuutta.

Paljon proteiinia ja hyvää makua

Valio pehmeää rahkaa on saatavilla nyt myös valmiiksi maustettuna. Uusissa sokeroimattomissa mansikan ja vaniljan makuisissa rahkoissa on paljon proteiinia ja vähän hiilihydraattia, mutta runsaasti hyvää makua. Asesulfaami K:lla ja sukraloosilla makeutetuissa rahkoissa on rasvaa vain 0,3 %.

Muista isompi pakkauskoko 

Kaikissa Valio pehmeissä maitorahkoissa on luontaisesti paljon proteiinia, joka ylläpitää lihasten ja luuston hyvinvointia. Rahkat kuuluvat jo monella päivittäiseen ruokavalioon, joten tarjolla on 250 gramman peruspakkauksen lisäksi myös suurempi 500 gramman vaihtoehto.

Miellyttävä maku ja pehmeä koostumus myös laktoosittomana

Valio pehmeä maitorahka on oivallinen valinta laktoosi-intoleranteille proteiinin ystäville, sillä tuotetta on saatavilla myös laktoosittomana. Normaali Valio pehmeä maitorahka sisältää vain 0,3 % rasvaa, joten se on hyvä valinta aamu-, väli- tai iltapalaksi. Lisukkeilla siitä saa helposti mieleisensä: esimerkiksi Valio marjakeittojen kanssa siitä syntyy nopea ja helppo herkku. Helposti lusikoitava, maukas rahka on valmistettu suomalaisesta maidosta Seinäjoen tehtaalla.

Samettisen täyteläistä

Valio pehmeiden maitorahkojen täyteläinen vaihtoehto on maultaan miellyttävän samettinen. Maun salaisuus piilee siinä, että tuotteessa on 2,3% rasvaa. Se on maistuva välipala ihan sellaisenaan, mutta se toimii mainiosti myös yhdistettynä marjoihin, pähkinöihin tai muihin lisukkeisiin. Yhdestä pakkauksesta saa tuhdin 22,5 gramman määrän proteiinia. Täyteläistä versiota saa 250 g pakkauskoossa.

 

 

Menestystä makutesteissä!

Valio pehmeä rahkat saivat loistavat tulokset makutesteissä. Noin puolet vastaajista valitsi suomalaisesta maidosta tehdyn Valion rahkan testin parhaaksi rahkaksi. 
(Sokkomakutestin toteutti Makery, huhtikuu 2014. Makutestissä n = 100)

Tuunaa rahka marjakeitoilla!

Tiesitkö, että Valion maukkaat marjakeitot sopivat erinomaisesti pehmeiden rahkojen kaveriksi? Muun muassa uusi Valio raparperi-mansikkakeitto on ihanan kotitekoisen makuinen, säilöntäaineeton ja c-vitaminoitu herkku. Sekoita proteiinipitoiseen rahkaan omaa suosikkikeittoasi ja nauti.

Lue lisää herkullisista marjakeitoista!


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi