Raikkaat uutuudet korostavat ruoan omia makuja

Uudet Valio ruokarahka, Valio ruokakerma & rahka ja Valio kermaviili & rahka ovat helppokäyttöisiä kotikokin apureita. Niissä rahkan raikkaus ja täyteläisyys yhdistyvät tuttujen ruoanvalmistustuotteiden mainioihin ominaisuuksiin. Uutta makua ruoanlaittoon!

Mikä on &Rahka?

Valio &Rahka on terveellistä arkiruokailua arvostaville ja vaihtelunhaluisille kotikokkaajlle tarkoitettu uusi laktoositon ruoanvalmistuskokonaisuus.

Tutustu tuotteisiin

Valio ruokarahka on pannulla kuin kotonaan

Aivan uudenlainen Valio ruokarahka kestää kuumennusta ja sopii lämpimään ruoanvalmistukseen. Sen raikkaus korostaa raaka-aineiden makua ja koostumus tuo ihanaa runsautta ruokaan. Pidempään haudutukseen suosittelemme Valio ruokakerma & rahkaa.

Tarkemmat tuotetiedot

Valio ruokakerma & rahka on keittiön monitaituri

Rahkan täyteläisyyttä ja proteiinipitoisuutta ruokaan tuova laktoositon tuote, jota käytetään kuin tavallista ruokakermaa. Sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen: keittoihin, kastikkeisiin ja pannu-, wokki- sekä uuniruokiin.

Tarkemmat tuotetiedot

Valio kermaviili & rahka dippaukseen ja kastikkeisiin

Vain 3 % rasvaa, mutta runsaasti proteiinia sisältävää monipuolista uutuutta on helppo käyttää. Laktoositon ja lisäaineeton tuote sopii tavallisen kermaviilin tapaan parhaiten erilaisiin salaatti- ja dippikastikkeisiin. Voit käyttää tuotetta myös kastikkeen pohjana esimerkiksi liha- ja kalaruoille sekä lämpimille vihanneksille.

Tarkemmat tuotetiedot

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi