Suosituimmat arkiruoat mifunoituna

Kotikeittiön uudet pääraaka-aineet, maitopohjaiset ja heti käyttövalmiit Valio MiFU® ruokarakeet ja suikaleet tuovat vaihtelua arkiruokaan vain yhtä raaka-ainetta muuttamalla. Jotta uuden kokeileminen olisi mahdollisimman helppoa, kokosimme yhteen suosituimpia arkiruokareseptejä ja valmistimme ne Mifua käyttäen. Ole hyvä!

Helppoa ja nopeaa arkiruokaa

Yli miljoona suomalaista löytää joka kuukausi apua arjen ruoanlaittoon Valion resepteistä. Arkena kokataan etenkin uuniruokia, erilaisia kastikkeita, pihvejä, pullia ja keittoja. Usein pääraaka-aineena käytetään jauhelihaa tai lihasuikaleita

Arkiruokien klassikot ovat klassikoita hyvästä syystä. Moni kaipaa kuitenkin vaihtelua tuttuihin ruokiin ja stoppia jauhelihakierteeseen.Valio MiFU valikoimaNyt vaihtelun tuominen arkiruokaan on entistä helpompaa. Kotimaisesta maidosta valmistetut Valio MiFU® tuotteet ovat keittiön uusia proteiinipitoisia pääraaka-aineita. Kokeile, kuinka helposti tutut arkiruoat muuttuvat uusiksi Mifun avulla!

”Kokeile, kuinka helposti arkiruoat muuttuvat uusiksi Mifun avulla!”

Mitä mifunoitua tänään syötäisiin?

Uuniruokaa uudella tavalla

Lasagne, kaalilaatikko ja makaronilaatikko ovat Valion haetuimpia reseptejä vuodesta toiseen. Jauhelihan korvaaminen Mifulla on näissä ruoissa äärimmäisen helppoa. Kaalilaatikossa ja lasagnessa Mifu-ruokarae paistetaan nopeasti pannulla sipuleiden kanssa, kun taas Mifu-pastavuoassa ja Välimeren mieleen tuovassa makaronilaatikossa Mifu-suikale tai ruokarae sekoitetaan muiden ainesten joukkoon sellaisenaan. Uunissa syntyvät myös suosittu slaavilainen pata Mifulla ja maukas Mifu-perunakiusaus.

Pastakastikkeiden pelastaja

Nopeasti valmistuvat pastat ja spagetit ovat rakastettuja reseptejä ja kaikenikäisten suosikkiruokia arkeen. Sitruunainen Pasta Mifunello ja Carbonara-henkinen Hyvä pasta valmistuvat vikkelästi. Mifunoidun Bolognese-kastikkeen eli Spagetti Mifunesen voi tehdä kahdella tapaa: joko pitkän kaavan mukaan tai yhdistämällä Mifun kaupan valmiiseen pastakastikkeeseen.

Kasvispainotteisempaa arkiruokaa

Mifulla kasvisruokaan saa helposti lisää proteiinia, joka pitää kylläisenä pitkään. Paista Mifua kasvissosekeiton päälle tai lisää sitä linssipiirakan täytteeseen. Myös kasviswokki, juureskeittokasvispihvit ja munakas täydentyvät proteiinipitoisemmiksi Mifulla.

 

Kokeile itse: mifunoi lempiruokasi

Mifun käytössä tyyli on vapaa! Kokeile vaihtaa Mifu omaan suosikkiruokaasi pääraaka-aineeksi. Esimerkiksi makkaraperunat ja gulassi toimivat loistavasti Mifu-suikaleilla. Lisää Mifu lämpimään ruokaan sellaisenaan tai paista se pannulla, jolloin rakeet ja suikaleet saavat pintaansa väriä ja rapeutta.


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi