Uusia, upeita makuja Valio Eila® kotijuustolla

Tuttu Valio kotijuusto on nyt kokenut muodonmuutoksen: sen löytää uudistuneesta pakkauksesta, ja lisäksi se on entistäkin kätevämpi. Uudistunut juusto on nimittäin täysin laktoositon Valio Eila® tuote, jolla voit kokata huolettomammin.

Kätevä keittiössä

Valio Eila® kotijuuston tuotepakkausValio Eila® kotijuusto on todella monikäyttöinen: se on mainio leivällä, salaateissa, uuniruoissa, kastikkeissa, keitoissa ja jälkiruoissa. Lisäksi sen voi paistaa pannulla tai vaikkapa paneroida osaksi ruokia. Uudistuneen tuotteen säilyvyys on myös parantunut. Tuote säilyy jääkaapissa 14 vuorokautta avaamattomana.

Sukella kansainvälisiin keittiöihin Valio Eila® kotijuustolla

Lähi-idän keittiö ja Pohjois-Afrikkalainen makumaailma ovat nostaneet päätään keittiömaailman trendeinä viime aikoina. Valio Eila® kotijuusto istuu näihin ruokiin mainiosti. Ras el hanout –couscouslisäkkeen makumaailma syntyy mausteseoksesta, jossa paahdetaan pannulla esimerkiksi neilikkaa, korianterin siemeniä, kardemummaa, muskotinkukkaa ja pippureita. Myös minttuinen kotijuusto-hernesalaatti tai kotijuustotikut ja harissa-dippi vievät mauillaan Lähi-idän suuntaan.

Annos pistaasikuorrutetut lihapullia ja PanzanellaaValio Eila® kotijuusto italialaisen keittiön tapaan

Jos taas sydämesi sykkii Etelä-Eurooppalaiselle keittiölle, Valio Eila® kotijuustoa voi käyttää monissa resepteissä kuten tuoremozzarellaa. Kokeile hienoa makuyhdistelmää kotijuusto-rosmariinipizzassa, tai valmista pikantti kotijuustopasta, jossa kotijuusto tasapainottaa mukavan tulisen pastakastikkeen. Pistaasikuorrutetut lihapullat saavat ihanaa täyteläisyyttä Valio Eila® kotijuustosta, jota murennetaan vielä tarjoiltaessa spagetin pinnalle. Ruokaisa Panzanella eli italialainen raikas leipäsalaatti kuuluu myös italialaisiin suosikkeihin. Tässä ohjeessa salaatti paistetaan pannulla, jolloin kasviksista irtoava neste toimii salaatin kastikkeena, eikä erillistä kastiketta tarvita.

”Uusi Valio Eila® kotijuusto on mainio leivällä, salaateissa, uuniruoissa, kastikkeissa, keitoissa ja jälkiruoissa.”

Espanjasta Intian kautta Meksikoon

Monessa kansainvälisessä keittiössä on omanlaisensa kotijuusto. Valio Eila® kotijuusto istuukin näihin resepteihin ja mahdollistaa niiden valmistamisen omassa kotikeittiössä. Kokeile intialaisen keittiön palak paneeria, eli kasviscurrya kotijuustolla, tai nauti meksikolaisen keittiön mauista juustoquesadillojen muodossa. Voit myös sukeltaa upeiden makujen Espanjaan: Perinteinen uunimakkara saa kilpailijan mausteisesta uunichorizosta. Siro makkara ja kevyt kotijuusto salaatin kanssa tarjoiltuna on mainio arkilounas tai illanvieton tarjottava.

Paneroitua kotijuustoa ja mansikkasalsaaKun makeaa tekee mieli

Valio Eila® kotijuusto taipuu mukavasti myös makeisiin tarjottaviin. Kotijuusto-marjapaistos on nopea ja helppo tarjottava jälkiruokana tai kahvipöydässä. Paneroitu kotijuusto ja mansikkasalsa on takuuvarma, ihanan rapeakuorinen jälkiruokasuosikki.

Blogaajat inspiroituivat Valio Eila® kotijuustosta

Annoimme haasteen ja vapaat kädet kuudelle blogaajalle, jotka löysivät Valio Eila® kotijuustolle monia herkullisia käyttötapoja. Prinsessakeittiö totesi luottoreseptinsä, Juustoperunat, toimivaksi uutuustuotteella. Kokit ja potit loi suussa sulavan munakoiso-tomaatti-kotijuustosalaatin, joka maistuu sekä kylmänä että lämpimänä. Sekä Pumpkin Jam että Andalusian auringossa puolestaan taivuttivat haasteen pizzan muotoon. Lopputuloksena saatiin polentapizzaa ja pinaattipizzaa kotijuustolla. Kaikki äitini reseptit muokkasi perinteisen meksikolaisen Queso Fundidon kotijuuston maailmaan. Maukas makea reseptikin joukosta löytyy: Terhin keittiössä syntyi herkullinen Kotijuusto-lakkapiiras.

Kaikki blogaajien herkulliset reseptit ja ideat Valio Eila® kotijuustolle löydät täältä.


Energiatarpeesi