Valio Eila® herkuttelujogurtit – makunautintoja jokaiselle

Yksi haluaa herkuttelujogurttinsa runsaasti marjaisana, toinen hillolla, kolmas kaipaa sileää ja täyteläistä suutuntumaa. Valio Eila® kattaa tarjolle maukkaat jogurtit erilaisiin herkutteluhetkiin ja kaikille vatsoille. Nyt löydät uutuutena myös täysin laktoosittomat rahkavaahdot kruunaamaan välipalahetket. Valio Eila® – erinomaista ilman laktoosia.

Kreikkalaisen jogurtin ainutlaatuinen maku ja mukava hilloyllätys

Monen kesälomamuisto Kreikasta pitää sisällään myös herkullisen mielikuvan täyteläisen samettisesta kreikkalaisesta jogurtista. Valio Eila® kreikkalainen jogurtti vie sinut lähelle tätä makunautintoa vaikka omalla kotisohvalla. Pikarin pohjalle on laitettu raikasta hilloa täydentämään makuelämystä: pirteä sitruuna, mehukas persikka, kesäinen mansikka ja hienostunut vadelma-granaattiomena sekä uutuusmaut lempeä kookos ja arominen uuniomena tuovat mukavan hedelmäisen lisän runsaan samettiseen jogurttiherkkuun.

Lohkeava ja lusikoitava rakenne ihastuttaa

Herkullinen raparperilla, mustikalla ja puolukalla maustettu Valio Eila® lohkeava sopii kiinteämmän ja ihanan sileän jogurtin ystäville. Sen täyteläinen, lusikoitava koostumus suorastaan kutsuu herkuttelemaan ajan kanssa. Valio Eila® Lohkeava luonnonjogurtti on vielä aavistuksen täyteläisempi vaihtoehto, josta voi loihtia omanlaisensa herkun lisäämällä siihen marjoja, muroja tai vaikkapa hunajaa.

“Tee itsellesi sopiva, pieni herkkuhetki päivään.”

Kun runsaudesta ei tingitä

Jos paksu, pehmeä jogurtti runsailla, maukkailla hedelmänpaloilla tai marjoilla on sinun valintasi herkutteluun, Valio Eila® hedelmäinen jogurtti antaa valmiin nautinnon. Kannen alta löytyy täyteläistä jogurttia, josta melkein neljäsosa on marjaa tai hedelmää reilun kokoisina palasina. Hillityn makea kokonaisuus on oivallinen herkkupala milloin vain, mutta sen hedelmäinen runsaus sopii katettavaksi vaikka valmiina jälkiruokana. Makuina löydät neljä ihanaa erilaista vaihtoehtoa: pirteä ananas, eksoottinen mango-papaijan ja kotoisen kesäinen vadelman.

Rahkanautintoja joka vatsalle

Valio Eila® välipalavaihtoehtoihin on nyt tullut mukaan ihanat rahkavaahdot. Niiden koostumus on täyteläisen kuohkea ja silti suussa mukavan kevyt. Makuina mukana on kaksi suosikkia: mansikka ja hedelmä. Rahkavaahto käy vaikkapa jälkiruoaksi ja sitä voi huoletta nauttia koko perhe.


Energiatarpeesi