Valio Eila® Laktoositon kreikkalainen jogurtti: tiesitkö tämän uutuudesta?

Valio Eila® Laktoositon kreikkalainen jogurtti on herkullinen kerrosjogurtti, jossa yhdistyvät pehmeä maustamaton jogurtti ja raikas hillo. Kevään uutuus on juotava kreikkalainen jogurtti. Koska uutuudet herättävät aina uteliaisuutta, vastasimme muutamiin kysymyksiin.

Miksi uusi Valio Eila® Laktoositon kreikkalainen jogurtti on niin paksua?

Aito kreikkalainen jogurtti tunnetaan sen paksusta ja täyteläisestä koostumuksesta. Valio Eila® Laktoositon kreikkalainen jogurtti on samettisen pehmeä herkku, jonka valmistuksessa on haluttu saada aikaan oikea kreikkalainen makuelämys. Jogurtti sisältää enemmän maidon luonnollista rasvaa, joka tekee sen rakenteesta ihanan täyteläisen.

Miten niin kreikkalaista jogurttia? Eikö jogurtti valmisteta Suomessa?

Jogurttia ei suinkaan tehdä Kreikassa, vaikka niin voisikin sen täyteläisen maun perusteella luulla. Valio Eila® Laktoositon kreikkalainen jogurtti valmistetaan kuitenkin suomalaisesta maidosta Valion Seinäjoen toimipisteessä täällä Suomessa.

"Valio Eila® Laktoositon kreikkalainen jogurtti on täyteläinen välipala, joka antaa energiaa ja makuelämyksiä arkeen."

Kreikkalaiset ovat maailmankuuluja ihanasta jogurtistaan. Halusimme valmistaa jogurtin, joka pääsee mahdollisimman lähelle juuri tuota makunautintoa. Ikkunasta ei ehkä näy kimmeltävä Välimeri, mutta maku on tuttu unohtumattomilta lomamatkoilta. 

Miksi söisin jogurttia välipalaksi?

Valio Eila® Laktoositon kreikkalainen jogurtti sisältää paljon maidon luonnostaan hyviä ravintoaineita. Siksi se on erinomainen, täyteläinen välipala, joka antaa energiaa ja makuelämyksiä arkeen. Valio Eila® Laktoositon kreikkalainen jogurtti sopii loistavasti myös jälkiruoaksi ja muihin herkkuhetkiin.

Miksi joisin jogurttia?

Valio Eila® kreikkalainen juotava jogurtti on samettisen pehmeä välipala, joka on sellaisenaan valmis nautittavaksi. Töissä tai harrastuksissa mukana kulkeva Valio Eila® kreikkalainen juotava jogurtti vadelma-granaattiomena ja mango-passion ovat raikkaan ja täyteläisen makuisia, mutta vain 2 % rasvaa sisältäviä, D-vitaminoituja, suomalaisesta maidosta valmistettuja tuotteita.

Miksi jogurtin alla on hilloa?

Täyteläinen maustamaton jogurtti on toki ihanaa sellaisenaan, mutta hillon kera siitä tulee oikein erityisen herkullista. Valitsimme kuusi herkullista makua raikastamaan jogurtin pehmeyttä: pirteän sitruunan ja mehukkaan persikan, makean mansikan, eksoottisen vadelma-granaattiomenan, lempeän kookoksen ja aromisen uuniomenan. Runsaasti hedelmää sisältävät hillot valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista – aivan kuten jogurttikin.


Energiatarpeesi