Valio Eila® Latte – kahvikansan uusi suosikki

Suomalaiseen makuun kehitetyt Valio Eila® Latte maitokahvijuomat ovat kahvinystävän herkullinen valinta vaikka jokaiseen päivään. Valio Eila® Latte maitokahvijuomat tarjoavat saman aidon maun ja virkistyksen kuin kuppi tavallista kahvia, mutta päivän menoihin ja vaihtuviin tilanteisiin mukautuvassa muodossa.

Mukana aina silloin kun kaipaat sitä

Valio Eila® Latte maitokahvijuomat sopivat sellaisenaan raikkaana jääkahvina liikkeellä nautittaviksi tai kahvikupissa lämmitettynä rentoihin kahvihetkiin. Tuttuja makuvaihtoehtoja löytyy jokaiselle: konstailemattoman maitokahvin ystävä nauttii originalista, kun taas maustetuista maitokahveista pitävä suosii luonnollisen raikasta minttua.

Kaikki Valio Eila® Latte maitokahvijuomat ovat saatavilla kätevästi mukana kulkevissa, uudelleensuljettavissa 2,5dl:n annospakkauksissa – lisäksi Valio Eila® Latte original maitokahvijuoma löytyy isommalle kahviseurueelle tai useampaan kahvihetkeen riittävässä 1l:n pakkauksessa.

Nauti päivittäin ilman kolkuttavaa omatuntoa

Valio Eila® Latte maitokahvijuomien hillitty makeus päästää kahvin pääosaan ja niiden sisältämä 1% rasvaa antaa pehmeän, silti raikkaan maun. Saat niistä myös potkua päivääsi, sillä yksi annospakkaus sisältää lähes kahvikupillisen verran virkistävää kofeiinia (67,5 mg/2,5 dl pakkaus).

Valio Eila® Latte maitokahvijuomia voit nauttia hyvällä omatunnolla vaikka joka päivä. Niissä on vain vähän lisättyä sokeria (3,4 g/100 g) ja kuluttajatestin mukaan maistuvatkin vähemmän makeilta kuin muut markkinoilla olevat kahvijuomat. Ne sisältävät myös kaikki Valio Eila® maitojuoman hyvät puolet: kalsium ja lisätty D-vitamiini pitävät huolen luustosi hyvinvoinnista – ja markkinoiden ainoina täysin laktoosittomina maitokahvijuomina ne sopivat kaikille.

Kokeile myös uusia tapoja käyttää maitokahvijuomia

Valio Eila® Latte maitokahvijuomat lämmittävät kylmänä päivänä ja virkistävät helteellä jääpalojen kera nautittuna. Maitokahvijuomilla voi myös kostuttaa kakun, kokeile vaikka klassikkoleivonnaisesta muokattuun mokkapalakakkuun tai astetta juhlavampaan mokkakakkuun. Perinteiset köyhät ritarit muuttuvat latteritareiksi ja banaani-lattemuffineissa on herkullinen, maitokahvilla maustetu kinuskisydän.

Maistaneiden mielestä paras

Makutesteihin osallistuneista 70% sanoivat Valio Eila® Latte maitokahvijuoman maistuvan paremmalta kuin markkinoiden nykyiset kahvijuomat*. Seitsemän kymmenestä ei voi olla väärässä – maista Valio Eila® Latte maitokahvijuomaa vaikka heti.

*Starbucks Seattle Latte, Paulig Frezza Mocca, Bellarom Espresso macchiato ja Rainbow Mokka. Lähde: Makery hallitesti (sokkona) 9/2013, N=99


Energiatarpeesi