Kermaiset kastikkeet sopivat täydellisesti lempiruokiisi

Tuunaa helposti

Kastikkeeksi lihapullille, murekkeille, kokolihalle ja riistalle. Kokeile myös jauheliha-, sianliha-, naudanliha-, makkara- ja nakkikastikkeisiin.

  • lisää musta- rosé- ja viherpippuria, tarjoa esim. pihvin kanssa
  • lisää pikakahvijauhetta, tarjoa lampaan- tai karitsanlihan kastikkeena
  • lisää kuivattua rosmariinia, sopii mausteeksi erilaisiin lihakastikkeisiin ja kokolihalle
  • lisää puolukkahilloa ja puolukoita, kokeile lihapullien, porsaanpaistin tai paistetun maksan kanssa

Kastikkeeksi broilerille, kasviksille ja kalalle sekä pastan joukkoon. Kokeile myös lasagnessa.

  • lisää tuoreita yrttejä, nauti lämpimien kasvisten tai broilerin kanssa
  • lisää sitruunamehua ja/tai hienonnettua tilliä, sopii hyvin kalan tai vaikka keitetyn parsan kastikkeena
  • lisää currya, maistuu broileripastassa
  • lisää pestoa, kokeile pastakastikkeisiin, sekä kalan ja kasvisten kanssa

Laktoosittomat ja gluteenittomat Valio kermainen juustokastike sekä Valio kermainen ruskea kastike on suunniteltu helpottamaan kotikokin arkea. Lämmittämistä vaille valmiit kastikkeet sopivat monenlaiseen ruokaan.

Uusi Valio kermainen juustokastike on laktoositon, koko perheelle maistuva käyttövalmis kastike. Se auttaa kiireisen kotikokin arkea, sillä valmis kastike nopeuttaa mukavasti ruoanlaittoa. Valio kermainen juustokastike sopii erinomaisesti lasagneen, kiusauksiin, pastakastikkeisiin ja esimerkiksi gratiineihin. Katso reseptit esimerkiksi lasagnetteen ja uuniseitiin. Jauheliha-perunasoselaatikko syntyy nopeasti mikrossa ja kasviskastike kuumentamalla.

Toinen uutuustuote, Valio kermainen ruskea kastike, on omimmillaan liharuokien kanssa: esim. nakkikastike ja liha-stroganov valmistuvat käden käänteessä. Se on arkikäyttöön sopiva, maukas ja kermapohjainen käyttövalmis kastike, joka sopii lihan lisäksi vaikkapa sienikastikkeen pohjaksi. Koostumukseltaan se on paksuhko ja maultaan koko perheelle sopiva. Melkein kuin itse tehty, mutta parempi!

Valio kermainen juustokastike ja kermainen ruskea kastike ovat kotimaiseen makuun sopivia kastikkeita, jonka maun salaisuus piilee Valio kermassa. Mikä parasta, kastikkeet on pakattu käyttömukaviin, korkillisiin pakkauksiin. Voit siis käyttää kastikkeesta vain haluamasi määrän ja sulkea pakkauksen siististi uudelleen.


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi