Valio KevytLevi® - sekä hyvä maku ja keveys

Uudistunut Valio KevytLevi® on entistä paremman makuista. Hyvä maku tulee oikeasta voista ja omega-3-rasvahappo kotimaisesta rypsiöljystä. Lisäksi levite sisältää tärkeitä A-, D- ja E-vitamiineja.
 

Rypsiöljyssä on runsaasti elimistölle välttämätöntä omega-3-rasvahappoa eli alfalinoleenihappoa. Alfalinoleenihappoa kutsutaan välttämättömäksi rasvahapoksi ja sitä tarvitaan kehon normaaliin toimintaan. Keho ei pysty itse valmistamaan välttämättömiä rasvahappoja, joten niitä tulisi saada riittävästi monipuolisesta ruokavaliosta.

D-vitamiinia tarvitaan ylläpitämään luuston kuntoa. D-vitamiini edesauttaa kalsiumin ja fosforin imeytymistä sekä niiden kiinnittymistä lujaksi mineraalirakenteeksi luustoon.

A-vitamiini on tärkeää näkökyvyn säilymiselle. A-vitamiinia tarvitaan erityisesti näköaistimuksen normaaliin toimintaan, solujen kasvuun ja erilaistumiseen.

E-vitamiini toimii elimistössä antioksidanttina eli suojelee soluja hapettumisvaurioilta.

Kaikki Valio KevytLevi® levitteet ovat vähälaktoosisia HYLA® tuotteita. Levitteestä löytyy kolme erilaista vaihtoehtoa: normaalisuolainen 40 %, vähemmän suolainen 40 % ja normaalisuolainen 30 %. Valio KevytLevi® sopii levitteeksi leivälle, mutta keveytensä vuoksi sitä ei suositella paistamiseen tai ruoanvalmistukseen. Käytä levitettä osana monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.


 


Energiatarpeesi