Valio Laktoositon™ brändi on saanut nimen Valio Eila® Laktoositon

Valion laktoosittomat tuotteet ovat saaneet yhteisen, helposti tunnistettavan nimen: Valio Eila® Laktoositon. Valio Eila® tuotteet ovat hyvän makuisia ja monikäyttöisiä kaikille herkullisten maitotuotteiden ystäville soveltuvia tuotteita. Valio Eila® tuotemerkki lanseerataan Suomen lisäksi myös vientimaihimme. Uudistuksen myötä tuoteperheen maitojen D-vitamiinipitoisuutta on lisätty ja lisäksi tuoteperhe kasvaa odotetulla uutuudella: Valio Eila® Laktoositon kermaviili.
 

Uutta ilmettä ja D-vitamiinia 

Valio Laktoositon™ brändi kansainvälistyy kovaa vauhtia, minkä myötä myös nimi on saanut uuden ja useammalle kielelle sopivan muodon. Valio Eila® Laktoositon tuotteet ovat kuitenkin löydettävissä kaupoista samassa tutussa pakkausasussa kuin aikaisemmat Valio Laktoositon™ tuotteet, vain logo näyttää uuden nimen myötä erilaiselta.

Uudistuksen yhteydessä myös laktoosittomien maitojen ravintoarvot paranevat entuudestaan: laktoosi-intoleranttien on huomattu saavan ravinnosta muita ihmisiä vähemmän kalsiumia, ja siksi. Valio Eila® Laktoositon maitoihin on nyt lisätty entistä runsaammin D-vitamiinia. Uudet maidot sisältävät D-vitamiinia 2 μg /100 g. Näin pyritään edesauttamaan kalsiumin saantia ravinnosta, sillä D-vitamiini edistää kalsiumin aktiivista imeytymistä.
 

"Valio Eila® Laktoositon maitoihin on nyt lisätty entistä runsaammin D-vitamiinia."


Tuoteperheen uutuus: Valio Eila® Laktoositon kermaviili

Laktoosittomaan ruoanvalmistukseen on saatu myös odotettu uutuus: Valio Eila® Laktoositon kermaviili sisältää 10% rasvaa, ja sen täyteläinen maku ja rakenne sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen ja leivontaan. Kermaviili sopii moneen: siitä on helppo loihtia kylmät kastikkeet ja dipit, tai käyttää sitä lisukkeena grillatulle kalalle tai lihalle. Leivonnassa se soveltuu taikinoihin, kuten esimerkiksi kermaviilivoitaikinaan (kuten esimerkiksi reseptissä Sipulinen jauheliha-pai), tai tuomaan mukavaa raikkautta täytteisiin, kuten vaikkapa herkullisessa Mamman marjapiiraassa. Löydä oma laktoositon jälkiruokasuosikkisi Valio Eila® Laktoositon kermaviiliä käyttäen.

Makeita kermaviiliherkkuja:

Appelsiinikakku
Kerrosmarjatorttu
Vohvelit
Kermaviilikastike marjoille ja marjapiirakalle

 

 

 


Energiatarpeesi