Valio Lumo™ proteiiniherkku on sallittu nautinto

Rakastatko täyteläistä rahkaa välipalana? Saako skyr sydämesi sykkimään? Jos vastasit kyllä, tykkäät varmasti myös Valio Lumo™ proteiiniherkusta. Välipalan valinnassa ei enää tarvitse tehdä kompromisseja, sillä proteiiniherkussa yhdistyvät herkullisuus ja terveellisyys.

Ei lisättyä sokeria, paljon proteiinia

Jos et halua tehdä kompromisseja terveellisten elämäntapojen ja herkuttelun välillä, Valio Lumo™ proteiiniherkku on verraton vaihtoehto. Uutuusvälipalassa lumoavaan makuun yhdistyvät monet erinomaiset elementit:
 

  • Proteiiniherkku sisältää runsaasti proteiinia, eli 15 g annosta kohti.
  • Sokeroimattomaan välipalaan ei ole lisätty lainkaan sakkaroosia. Tuote sisältää maidon sekä hedelmien ja marjojen luontaista sokeria.
  • Tuotteessa on vain vähän hiilihydraatteja ( 4 g / 100 g).
  • Tuote on rasvaton.
  • Välipalassa on energiaa 55 kcal / 100 g.
     

Valio Lumo™ on maukas ja täyttävä välipala päivän kaikkiin hetkiin. Pakkauksen mukana tulee lusikka, joten uutuusvälipala on helppo ottaa mukaan ja nauttia liikkeellä ollessa. Laktoosittomina tuotteet sopivat monille.

Ihana intensiivinen maku

Valio Lumo™ välipaloissa on ihana, intensiivinen maku ja täyteläinen rakenne. Makean maun kruunaavat hedelmien ja marjojen palat. Makuvaihtoehdoista löydät uudet tuttavuudet, sähäkän salmiakin ja marjaisan metsämansikan sekä vanhat suosikit: viettelevä vanilja, koukuttava kuningatar ja maistuva mandariini-juustokakku.

Uutuusvälipalat ovat täysin kotimaisia. Ne valmistetaan Suomessa suomalaisesta maidosta.

Salli itsellesi lumoava herkkuhetki ja löydä Suomen Lumo!


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi