Valio Lumo™ proteiiniherkku on sallittu nautinto

Rakastatko täyteläistä rahkaa välipalana? Saako skyr sydämesi sykkimään? Jos vastasit kyllä, tykkäät varmasti myös Valio Lumo™ proteiiniherkusta. Välipalan valinnassa ei enää tarvitse tehdä kompromisseja, sillä proteiiniherkussa yhdistyvät herkullisuus ja keveys.

Ei lisättyä sokeria, paljon proteiinia

Jos et halua tehdä kompromisseja terveellisten elämäntapojen ja herkuttelun välillä, Valio Lumo™ proteiiniherkku on verraton vaihtoehto. Uutuusvälipalassa lumoavaan makuun yhdistyvät monet erinomaiset elementit:
 

  • Proteiiniherkku sisältää runsaasti proteiinia, eli 15 g annosta kohti. Hyvälaatuinen maitoproteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä.
  • Sokeroimattomaan välipalaan ei ole lisätty lainkaan sakkaroosia. Tuote sisältää maidon sekä hedelmien ja marjojen luontaista sokeria.
  • Tuotteessa on vain vähän hiilihydraatteja ( 4 g / 100 g).
  • Tuote on rasvaton.
  • Välipalassa on energiaa 55 kcal / 100 g.
     

Valio Lumo™ on maukas välipala päivän kaikkiin hetkiin osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Pakkauksen mukana tulee lusikka, joten uutuusvälipala on helppo ottaa mukaan ja nauttia liikkeellä ollessa. Laktoosittomina tuotteet sopivat monille.

Ihana intensiivinen maku

Valio Lumo™ välipaloissa on ihana, intensiivinen maku ja täyteläinen rakenne. Makean maun kruunaavat hedelmien ja marjojen palat. Makuvaihtoehdoista löydät uudet tuttavuudet, sähäkän salmiakin ja marjaisan metsämansikan sekä vanhat suosikit: viettelevä vanilja, koukuttava kuningatar ja maistuva mandariini-juustokakku.

Uutuusvälipalat ovat täysin kotimaisia. Ne valmistetaan Suomessa suomalaisesta maidosta.

Salli itsellesi lumoava herkkuhetki ja löydä Suomen Lumo!


Energiatarpeesi