Valio marjakeitoissa maistuvat aidot maut

Valion suositut marjakeitot saavat riviensä vahvistukseksi uusia makuja: karpalo-kinuskin ja mustaherukan. Herkulliset uutuudet ovat sokeroimattomia ja säilöntäaineettomia.

Marjakeiton monta puolta

Valio marjakeitot ovat monipuolisia herkkuja ja helppoja nauttia milloin vain. Marjakeitosta saat loistavan ja ruokaisan välipalajuoman vaikkapa piimään sekoitettuna. Kun lisäät joukkoon vielä tuoreita hedelmiä sekä marjoja niin välipalasmoothiesi on valmis.

Marjakeitot ovat ravitsevan aamiaisen rakennusaineita esimerkiksi puuron, jogurtin, myslin ja rahkan kanssa. Marjakeitot ilahduttavat myös monien jälkiruokien seassa. Yksi marjakeittojen parhaista kavereista on Valio pehmeä rahka, runsaasti proteiinia ja vähän rasvaa sisältävä maitorahka, jota on helppo maustaa oman maun mukaan.

Eikä pidä unohtaa, että marjakeitto on herkullista ihan sellaisenaan. Kaadat vain kylmää keittoa lasiisi ja saat kesän kielelle.

Houkuttelevat uutusmaut ovat sokerittomia

Uutuusmaut, karpalo-kinuski ja mustaherukka ovat säilöntäaineettomia ja sokerittomia, Suomessa valmistettuja tuotteita. Kirpeän karpalon ja sopivasti makean kinuskin yhdistelmä tarjoaa aivan uuden makumaailman marjakeittojen ystäville. Raikas ja aidon makuinen mustaherukkakeitto on puolestaan pitkään toivottu uutuus, joka sopii erinomaisesti vaikkapa puuroihin, rahkoihin ja mysleihin.

Mauissa on valinnanvaraa

Perinteistä, kevyttä, maukasta, luomua. Marjakeittovalikoimastamme löydät ne kaikki. Kokeile esimerkiksi 50 % vähemmän sokeria sisältävää Valio mustaherukka-vadelmakeittoa tai kausimausta pysyväksi muuttuvaa omena-vaniljakeittoa.

Perinteiset maut, mustikka ja mansikka, pitävät pintansa suomalaisten suosikkeina. Mustikkakeitosta löytyy litran pakkauksen lisäksi pienempi annospakkaus 250 g, joka kulkee menossa mukana. Syksyn uutuuteen on taas säilötty kesän makeus. Maista säilöntäaineetonta ja sokeroimatonta mansikka-banaanikeittoa vaikka tänään.

Luonnollisuus ja lisäaineettomuus ovat monelle erittäin tärkeitä. Valikoimastamme löydät kaksimarjaisaa luomuversiota: Valio Luomu™ mustikkakeitto sekä punaherukkaa, vadelmaa ja mansikkaa sisältävä, pehmeä Valio Luomu™ punaiset marjat keitto. Luomukeittojemme valmistuksessa on käytetty luomumarjoja, jotka poimitaan ainoastaan luonnonmukaisen tuotannon valvontajärjestelmään hyväksytyiltä alueilta.

Koko laajaan ja monipuoliseen marjakeittokattaukseemme voit käydä tutustumassa tästä.


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi