Valio marjakeitoissa maistuvat aidot maut

Valion suositut marjakeitot ovat monipuolisia herkkuja ja helppo nauttia milloin vain. Voit nauttia niitä sellaisenaan tai lisätä vaikkapa aamupuuron ja smoothien sekaan.

Marjakeiton monta puolta

Marjakeitosta saat loistavan ja ruokaisan välipalajuoman vaikkapa piimään sekoitettuna. Kun lisäät joukkoon vielä tuoreita hedelmiä sekä marjoja niin välipalasmoothiesi on valmis.

Marjakeitot ovat ravitsevan aamiaisen rakennusaineita esimerkiksi puuron, jogurtin, myslin ja rahkan kanssa. Marjakeitot ilahduttavat myös monien jälkiruokien seassa. Yksi marjakeittojen parhaista kavereista on Valio pehmeä rahka, runsaasti proteiinia ja vähän rasvaa sisältävä maitorahka, jota on helppo maustaa oman maun mukaan.

Eikä pidä unohtaa, että marjakeitto on herkullista ihan sellaisenaan. Kaadat vain kylmää keittoa lasiisi ja saat kesän kielelle.

Mauissa on valinnanvaraa

Perinteistä, kevyttä, maukasta, luomua. Marjakeittovalikoimastamme löydät ne kaikki. Houkutteleva, keväisen raikas uutuuskausimaku on sitruuna-vaniljakeitto. Sokeroimattoman keiton maussa kirpeä sitruuna täydentyy pehmeällä vaniljalla. 

Perinteiset maut, mustikka ja mansikka, pitävät pintansa suomalaisten suosikkeina. Mustikkakeitosta löytyy litran pakkauksen lisäksi pienempi annospakkaus 250 g, joka kulkee menossa mukana. Perinteisen mansikan rinnalta löytyy myös säilöntäaineeton, sokeroimaton ja runsaskuituinen mansikka-banaanikeitto. Runsaasti kuitua sisältää niinikään herkullisen marjaisa karviais-boysenmarjakeitto.

Kirpeys ja makeus yhdistyvät kiinnostavalla tavalla karpalo-kinuskikeitossa. Raikas ja aidon makuinen mustaherukkakeitto puolestaan sopii erinomaisesti vaikkapa puuroihin, rahkoihin ja mysleihin. Molemmat maut ovat säilöntäaineettomia ja sokerittomia, Suomessa valmistettuja tuotteita.

Luonnollisuus ja lisäaineettomuus ovat monelle erittäin tärkeitä. Valikoimastamme löydät kaksimarjaisaa luomuversiota: Valio Luomu™ mustikkakeitto sekä punaherukkaa, vadelmaa ja mansikkaa sisältävä, pehmeä Valio Luomu™ punaiset marjat keitto. Luomukeittojemme valmistuksessa on käytetty luomumarjoja, jotka poimitaan ainoastaan luonnonmukaisen tuotannon valvontajärjestelmään hyväksytyiltä alueilta.

Koko laajaan ja monipuoliseen marjakeittokattaukseemme voit käydä tutustumassa tästä.

SaveSave

SaveSave


Energiatarpeesi