Valio mehuista on moneen makuun

Valio mehut ovat hedelmien ja marjojen raikkautta juotavassa muodossa. Mehu on terveellinen tapa aloittaa päivä; jo yksi lasillinen esimerkiksi Valio Hedelmätarha® appelsiinitäysmehua kattaa reilusti päivittäisen C-vitamiinin saantisuosituksen. Mehu maistuu koululaisen välipalana, piristää palaverissa ja antaa nopeaa energiaa päivän kiireiden keskellä. Valion monipuolinen mehuvalikoima kattaa niin täysmehut, nektarit kuin mehujuomatkin – suuremmissa tölkeissä ja pienemmissä tetroissa.

Täysmehut

Täysmehut ovat täyteläisen hedelmäisiä. Kuljetuksen ajaksi täysmehun raaka-aine voidaan tiivistää haihduttamalla osa vedestä pois. Tiivisteestä valmistetaan täysmehua lisäämällä siihen haihdutettu määrä vettä. Valikoimassa on mistä valita: löydä ihanan raikkaat ja runsaasti hedelmälihaa sisältävät Valio Hedelmätarha® täysmehut. Muita täysmehumakuja ovat Valio appelsiini-, ananas-, greippi- ja omenatäysmehut ja Valio Luomu™ täysmehut. Mehuperheestä löydät näiden lisäksi 3 hedelmän mehun (rypäle, appelsiini, passionhedelmä) sekä ensimmäisenä marjamakuna vadelmainen mehun.

Tutustu Valio täysmehuihin ja niiden ravintosisältöön tästä.

Mehujuomat

Mehujuoma sopii hyvin koko perheen janojuomaksi. Valio mehujuomiin kuuluvat janoisten sankarin Kari Grandin tutuksi tekemät Valio Grandi® mehujuomat ja lasten suussa maistuvat Valio Kidius® mehujuomat kätevissä 2 dl:n annospakkauksissa.

Tutustu Valio mehujuomiin ja niiden ravintosisältöön tästä. 


Energiatarpeesi