Valio OLO™: herkullista vatsalle suomalaisesta maidosta

Suomalaisesta maidosta valmistettu Valio OLO™  on valloittanut paikkansa suomalaisten jogurtinystävien sydämissä, ja se onkin monien mielestä maukkainta jogurttia markkinoilla. Kaikki Valio OLO™ tuotteet kätkevät sisäänsä runsaasti kuitua sekä kalsiumia, joka ylläpitää vatsan hyvinvointia.

Rakasta vatsaasi

Valio OLO™ jogurttien ainesosat on valittu erityisesti edistämään vatsan hyvinvointia. Jogurtit ja sisältävät runsaasti kuitua, joka on tärkeä osa terveellistä ruokavaliota ja elämäntapaa. Yhdestä 125 gramman pikarista saat noin 15% päivittäisestä kuidun saantisuosituksesta (25-35 g). Kalsiumin osalta muistetaan usein, että sen riittävä saanti on tärkeää luuston kannalta, mutta tutkimuksissa on osoitettu sen olevan tärkeässä roolissa  myös ruoansulatusentsyymien normaalin toiminnan ylläpidossa.

Valio OLO™ jogurttien sisältämät kuituainesosat kuulostavat kovin tieteellisiltä, eikä niitä ehkä ole helppo muistaa. Tärkeintä onkin muistaa vain se, että Valio OLO™ tekee hyvää, sillä kuitujen vatsan toimintaa edistävä vaikutus on yleisesti tunnettu. Ja mikä parasta: Valio OLO™ etenkin maistuu hyvältä! Löydä oma suosikkimakusi ja erilaiset pakkauskoot.

Näin pidät huolta vatsastasi 

Vatsavaivoja pystyy usein ennaltaehkäisemään ruokavaliolla, elämäntapamuutoksilla ja stressinhallinnalla. Jo pienillä muutoksilla olo voi helpottua paljon. Huolehdi riittävästä kuidunsaannista. Aikuisille suositus on 25-35 g kuitua vuorokaudessa.

Sen saat kokoon esimerkiksi seuraavista tuotteista:

Lautasellinen 4-viljan puuroa 3,0 g
5 viipaletta runsaskuituista leipää 13,0 g
1 pikari (125g) Valio OLO ruoansulatusjogurtti 4,4 g
1 rkl auringonkukan siemeniä 0,6 g
1 omena 2,0 g
1 dl herne-maissi-paprika sekoitusta 1,5 g
2 dl jäävuorisalaattia 0,5 g
Yhteensä 25 g

Juo riittävästi nesteitä päivän aikana. Riittävä määrä on n. 1,0-1,5 l/vrk. Syö rauhassa – älä hotki. Muista liikkua riittävästi. Liiku vähintään puolisen tuntia päivittäin. Käytä tilaisuudet arki- ja hyötyliikuntaan. Ota aikaa itsellesi ja opettele rentoutumaan arjen keskellä.


Energiatarpeesi